News

Kim & Kanye gaan trouwen!

Kim Kardashian had dit jaar wel een heel bijzondere verjaardag! De realityster mocht niet alleen 33 kaarsjes uitblazen, maar ze kreeg ook nog een big surprise van Kanye. Nee, het was geen duur cadeau, maar een heus huwelijksaanzoek! Wat Kim's antwoord was? Ze zei volmondig: 'JA!'. Alles details over Kimye's verloving lees je hier.


Bron: reporters 

Kim vierde maandagavond haar 33ste verjaardag en dat gebeurde natuurlijk geheel in stijl. Kanye huurde het AT&T Park in San Francisco af om een groot feestje te vieren. De realityster dacht dat het die avond alleen om haar verjaardag draaide, maar Kanye had nog een grote verrassing voor haar in petto! 

Een paar uur voor de grote vraag was Kanye nog een presentator bij de Hollywood Film Awards. Kanye houdt wel van een verrassing. In december vorig jaar kondigde hij tijdens een concert spontaan aan dat hij een kindje verwachtte met Kim. Op 15 juni werd hun dochter North (ook wel Nori genoemd) geboren. Nu zijn ze toe aan een nieuwe stap in hun relatie! 

Volgens E! Online ging de avond als volgt: van tevoren heeft hij zijn schoonmoeder Kris om Kim's hand gevraagd en zij heeft haar blessing gegeven. Kim heeft gisteren nietsvermoedend haar verjaardag gevierd, totdat Kanye onverwachts op z'n knieën ging. Natuurlijk heeft hij voor een klapper van een ring gezorgd, naar verluidt gaat het om een 15 karaat diamanten ring van celebrityjuwelier Lorraine Schwartz. Hoe hij de grote vraag heeft gesteld? Kanye gebruikte het grote scherm in het park om de tekst 'PLEEEASE MARRY MEEE!!!' op af te beelden. 


Bron

Nadat Kim volmondig 'ja' zei, speelde een groot orkest 'Young and Beautiful' van Lana Del Rey en al haar goede vrienden kwamen als verrassing ook nog eens langs! Baby Nori was niet aanwezig, die lag al te slapen. Als kers op de taart had Kanye vuurwerk geregeld. Dat is een verjaardag om nooit te vergeten! 

Of Kim & Kanye's bruiloft op tv te zien zal zijn (zoals bij Kim's vorige huwelijk), is nog niet bekend. 


Dit schijnt de verlovingsring te zijn, maar dit is nog niet bevestigd. Bron

Wat vind jij van dit nieuws? Ben jij blij voor Kimye? Zal dit huwelijk langer duren dan Kim's vorige huwelijk?

Bron: eonline, buzzfeed, ohnotheydidnt 

Must reads 👀