Behind the Girlscene-redactie: #43

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's. 

Maandag
Maandag, maandag, wat waren we weer allemaal moe op de redactie. Het is tijd dat het wintertijd wordt en dat we 's ochtends een uurtje langer hebben, want we zijn vandaag allemaal slaapwandelend naar kantoor gekomen!

En terwijl het helemaal niet koud was, had Annemerel het wel koud, het was maar goed dat ze een lekker dekentje in de vorm van een sjaal bij zich had, kon ze zichzelf er lekker in verstoppen. Annemerel was overigens niet de enige die het koud had; Danique - die het normaal altijd warm heeft - zat vandaag in haar winterjas op kantoor. Ja, zo kan het ook natuurlijk..

Renée was vandaag onder andere erg druk met het testen van de Mariah Carey voor O.P.I. Kerstcollectie! Wauw, worden we heel erg hebberig van!

Dinsdag
Een stuk warmer vandaag. Wow, het leek wel lente! Dat was een aangename verrassing op de dinsdag. Nog meer leuks: we hebben een nieuwe camera! Het is een spiegelreflexcamera van Nikon en nu kunnen we  nog mooiere foto's maken voor reviews en reports. We moeten eerlijk toegeven dat we er eerst een beetje mee moeten oefenen, maar dat is alleen maar logisch! 

Onze collega Tess van Fashionscene heeft heel veel verstand van make-up en is dan ook niet vies van een make-uplesje (we noemen haar al Tess Eldridge, afgeleid van beautygoeroe Lisa Eldridge). Zo leerde ze Danique & Emma hoe ze hun gezicht moeten shapen en hoe ze de highlighter moeten gebruiken. Thanks Tess!

En we hebben een nieuwe verslaving: 'Bespaar met Jamie'. We kunnen op de redactie allemaal wel wat besparen, vooral wat eten betreft. En we hebben meteen een dosis inspiratie voor nieuwe recepten. Yummie! Het boek kun je voor €29,95 kopen bij o.a. Bol.com. 


Tessa Eldridge working her magic


We kunnen lekker koken met Jamie

Woensdag
Emma moest vroeg uit de veren, want ze reisde helemaal af naar Zoetermeer om de opening van PRIMARK bij te wonen. Yes ladies, PRIMARK takes over! Er kwamen honderden mensen op de opening af, gelukkig maar dat ze iets eerder naar binnen mocht om foto's voor jullie te maken. En daarna had ze nog héél even de tijd om in te slaan, zo kocht ze onder andere een mooie jas. Ben jij benieuwd hoe PRIMARK Zoetermeer eruitziet en wat je er allemaal kunt kopen? Lees dan dit artikel.

Ondertussen ging het werk op de redactie gewoon door. Woensdag is tegenwoordig de rustigste dag van de week, zeker nu Danique de rest van de week in (rainy?) Londen spendeert. Niet verkeerd, niet verkeerd. Maar op de redactie is het ook goed vertoeven, hoor. De grote snoeppot werd namelijk gevuld met marshmallows en Annemerel was er natuurlijk als eerste bij ;-). De redactie van Vrouwen.nl deed namelijk de Chubby Bunny challenge en het is helaas niet gelukt om alle marshmallows in hun mond te stoppen. Dat vonden wij helemaaaal niet vervelend. 


Eindelijk is Primark Zoetermeer open!


We love deze oversized Primark jas! Jij ook? 


De ladies van Vrouwen.nl doen de Chubby Bunny challenge


Yummmm

Donderdag
Terwijl Danique nog steeds aan het shoppen was in London (jaloeeeers), waren Annemerel, Emma en Renée op het kantoor aan het werk. Als je benieuwd bent hoe de status van de snoeppot op donderdag was... uhhhh -we durven het bijna niet te zeggen- maar die was al leeg voor het 11 uur 's ochtends was. Wat kunnen we zeggen: we like candy! 

Annemerel, Emma en Renée besloten aan het einde van de dag om naar Starbucks te lopen om onszelf op een heerlijke Pumpkin Spice Latte te trakteren... Maar we bleven aan het werk! Opweg naar Starbucks spotten we namelijk meisjes met leuke outfits voor ons Streetstyle Report. Het was herfstvakantie dus dat betekende super veel leuke meisjes op de straten om op de gevoelige plaat vast te leggen! En het ging als een trein: we spraken de meisjes aan, fotografeerden de outfit, stelden de meisjes een paar vragen en HUP, daar zagen we alweer een ander meisje met leuke kleding. Teamwork! 


OOPS! 


We loooove Starbucks (en Emma was blijkbaar op stap met Anne en Rene ;-))

Vrijdag
Wat een oase van rust is het op deze grauwe vrijdag... Er zijn meer mensen niet dan wel aanwezig waardoor Emma en Renée lekker hard werkten. En dat was ook wel nodig, aangezien er veel verplichtingen op de planning staan waar we nog niets over mogen zeggen. :-) Natuurlijk draait er op de achtergrond een fijn muziekje. Renée luisterde naar de ADE mix van The Flexican en Emma zette het nieuwe album van Katy Perry en Miley Cyrus op repeat. 

Tussendoor was het natuurlijk wel even tijd om lunch te scoren bij onze favoriete Appie Heijn en even te 'luchten' buiten. Ook weleens fijn als je de hele dag naar een computerscherm staart. Renée bracht vervolgens nog een bezoekje aan het postkantoor waar ze haar bijna bij naam kennen. Uhhh... blijkbaar komen we daar echt vaak! ;-) Veel lezeressen worden komende week blijgemaakt met een leuk pakketje van Girlscene.

Aan het einde van de middag was het wel tijd voor een dolletje met een UGGs fluffy vachtje. Emma kan zo meedoen met de Powerpuff Girls. Oh yeahhh! Ziet ze er niet super sexy uit met haar nieuwe arm cuffs? Wij vinden van wel. 


Een deel van de pakketjes die onderweg zijn naar onze trouwe lezeressen...


Go Power Ranger, Go Power Rangers GO! Oh nee... Zo ging het begin van Powerpuff Girls niet. Oeps.

Wat heb jij dit weekend gedaan?
Liefs, Danique, Annemerel, Emma en Renée