Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?

Avril Lavigne

Avril Lavigne is op stap met haar man Chad Kroeger in New York City. Ze zijn samen op de radio om over hun nieuwe muziekvideo te praten. Ondanks dat de luisteraars Avril en Chad niet zien, houdt de Canadees zich wel aan de trends van het moment. Ze combineert de tartan (ruit) met leer.

Willow Smith

Willow is buiten met haar broer Jaden Smith. Jaden nam zijn skateboard mee naar Malibu en Willow liep in haar typische boyish look. Baggy jeans, stoere combat schoenen en een graphic T-shirt. Check trouwens ook haar jaren '90 ketting. 

Gwen Stefani

Zwangere Gwen Stefani trekt nog steeds haar hoge hakken aan. Haar Maison Martin Margiela peep toe laarzen combineert ze met een comfi legging, een warme trui en een grote zwart/witte L.A.M.B. tas.

Jessica Alba

Actrice Jessica Alba is met haar schattige kindje op stap in Californië. Jessica draagt een donkere skinny, camo top, blauw vest, puntige ballerina's en een rode cross body tas.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie is bij de presentatie van haar lingeriecollectie bij Marks & Spencer. Het voormalige Victoria's Secret model draagt een basic zwarte top in combinatie met een kokerrok met print en sexy pumps die voor 'toe cleavage' zorgen.

Fergie Duhamel

Fergie is net bevallen, maar ziet er fabulous met haar hoge laarzen en Givenchy tas. Om haar nek knoopte ze een Alexander McQueen sjaal die ze combineert met een eenvoudige en gestructureerde witte top, gestreepte blazer en shorts.

Kourtney Kardashian

De oudste Kardashian-zus Kourtney is aan het shoppen met haar zus Khloe. Kourtney ziet er altijd stylish uit en vandaag combineerde ze haar Hermès Birkin tas met een blauw/groen geruite broek, een leren crop top en een spijkerjasje.

Kim Kardashian

Kim ging lunchen en showde weer eens haar bruine benen in een korte spijkerbroek. Haar kont is wel bedekt door een lang wit vest en een witte top. Verder draagt ze cognac kleurige strappy sandals.

Khloe Kardashian

Ondanks de scheidingsperikelen gaat Khloe gewoon nog haar huis uit. De realityster laat haar figuur mooi uitkomen door een paar hoge hakken te dragen in combinatie met een strakke kokerrok en een simpele blouse. Om haar arm hangt een Givenchy tas en op haar lippen draagt ze een donkere bessenkleur. Verder draagt ze een grote zonnebril en een schakelketting.

Selena Gomez

Selena Gomez paradeert over de straten van New York voordat ze optreedt bij een televisieprogramma. Haar haren zijn los gevlecht en ze draagt een witte muscle tee, taupe/olijfkleur leren broek en zwarte Louis Vuitton sneakers. In haar handen heeft ze een tas met studs. 

Wie rockt de look?

Must reads 👀