Ashish Gupta

Fashion door Redactie

Tijdens de London Fashion Week liepen de modellen van Ashish Gupta er als ware clowns bij. Versierd met dierlijke prints en vrolijk gekleurde pompons liepen ze over de catwalk.

‘Afrikaanse pop met een vleugje Bollywood glittermix en Amerikaanse vintage’ is de typische omschrijving voor de kleding van de Engelse topontwerper Ashish.  Met ‘Bollywood glittermix’ worden de vele pailetten bedoeld die in de kledingstukken zijn verwerkt.

Elk kledingstuk is een feest om naar te kijken. In het begin lijkt het op een chaotische mix en match van verschillende kleuren, maar hoe je langer je kijkt wordt duidelijk dat over alle stukken goed is nagedacht. Eén ding is zeker: ‘Het is zeker draagbaar, voor degene die durft en lef heeft!’ Katy Perry is hier een voorbeeld van, zij is al vaker in kleding van Ashish gespot.

Er komen zelfs sexy jurkjes langs, geweldige plateaus met zebrastrepen, torenhoge pumps met panterprint, de groene off-the-shoulder panterprintjurk, gewaagde vestjes en een paillettenjasje met Amerikaanse vlaggenprint. En natuurlijk de aparte afwerking niet te vergeten, zoals aan de zijkanten pompons en gigantische rozen als detail. He-le-maal goed!

door Danique