Fashion

H&M lentecollectie

Welk meisje heeft er nou geen item van H&M in haar garderobe? De Zweedse winkelketen heeft betaalbare én fashionable kleding, en dat is precies wat we willen toch! H&M komt nu met de lentecollectie, alle fashionlovers kunnen hun hart ophalen. Wat kun je verwachten? Denk aan getailleerde blazers met grafische prints, blouses met ruches, dijhoge laarzen… En nog veel meer! Wil jij weten wat er in de lente bij H&M te koop is? Lees dan snel verder. 

In deze nieuwe collectie van H&M vinden urban en bohemian elkaar. Het staat volledig in het teken van een speelse en persoonlijke stijl. De kleding kan op verschillende manieren gedragen worden. De collectie sluit aan op de manier waarop veel vrouwen zich kleden. 

De kleuren die we veel in de lentecollectie zien zijn zwart, wit, mokka, metallic en offwhite. De musthaves in de collectie? Het gilet van imitatiebont, top met kwastjes, blouse met ruches, suède legging, metallic top, skinny jeans met uitlopende pijpen, getailleerde blazer met print en een elegante jurk. 

Qua accessoires heeft H&M ook weer veel leuks voor je in petto. De key items zijn volgens het merk de bedelarmband, oorhangers met maantjes en sterren, ringen met grote stenen en een ceintuur met franje. De schoenen zijn ook weer fashionable en van dit moment: dijhoge suède laarzen, platte loafers en sandalen met & zonder hak.

In oktober (ja, echt!) bracht Danique al een bezoekje aan het kantoor van H&M om de lentecollectie te bekijken. Hier heeft ze een aantal items van de nieuwe collectie gefotografeerd. Kijk je mee? 

Het lookbook: 

Wat vind jij van de H&M lentecollectie? Ga jij alvast sparen? 

Must reads 👀