Beauty

KOH paparazzi! limited edition nagellak collectie

Dit najaar shine je met de nieuwe limited edition nagellak collectie van KOH: Paparazzi! Deze zes modieuze lakjes geven meteen een dosis glamour aan je look. De Paparazzi! collectie bestaat uit drie basis nagellakken en drie glitterlakjes die goed matchen met elkaar. Je kunt de kleuren zowel afzonderlijk als samen dragen voor extra sparkle. Benieuwd naar de collectie? Kijk dan verder.


De Paparazzi! collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Gossip! – Laat de pasteltinten maar in je nagellak stash zitten, want ook in het najaar mogen ze nog! Het liefst wel in combinatie met een winterse kleur of een goede glitter erop. Gossip! is hier perfect voor, een zachte lila kleur.

Extremely famous! – Grove roze en paarse glitter is niet alleen pretty, maar ook helemaal top in combinatie met Gossip!. Maar ook onder een donkere nagellak staat deze glitter nagellak goed. 

Snap shot! – Nog een mooie basislak is Snap shot! uit de nieuwe limited edition collectie van KOH. Blauw is de trendkleur van het moment en deze chique donkerblauwe kleur is heel trendy. Vooral op korte nagels staan donkere kleuren mooi.

Attention! – Attention! is vrouwelijk en glitterig en heel mooi in combinatie met Snap shot!. In deze lak zitten kobaltblauwe, groene, petrol en hemelblauwe glitters. 

Biggest fan! – Grijs is een goede kleur voor de winterse maanden. Antraciet (met groen tintje) is met bijna alles te combineren. Deze donkere kleur dekt goed in één laag: score!

Flashing lights! – Maak de finish van je nagels af met een fijne zilveren glitter. Flashing lights! past heel mooi bij Biggest fan!, maar deze glitter staat ook goed bij elke andere (donkere) nagellak.


KOH Gossip! / KOH Extremely Famous!


KOH Snap shot! / KOH Attention!


KOH Biggest fan! / KOH Flashing Lights!

KOH nagellak dekt goed in één laag en de donkerblauwe Snap shot! is Girlscene's favoriet. De lakjes glanzen mooi en passen qua kleuren goed bij het najaar en het aankomende feestseizoen.

♥ (8/10)

De limited edition KOH Paparazzi! collectie ligt vanaf 1 november in de winkels voor € 14,99 per stuk. KOH is te koop in parfumeriespeciaalzaken en de KOH flagship stores in Bijenkorf Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Ook verkrijgbaar bij Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en op de website van KOH. 

Wat vind jij van deze lakjes?