Jeremy Scott voor Adidas

Fashion door Redactie

De laatste tijd zien we veel sportmerken in samenwerking met designers limited edition exemplaren uitbrengen. Komende zomer zien we Christian Lacroix voor Gola en Sergio Rossi voor Puma. En dan nu ook de Amerikaanse modeontwerper Jeremy Scott voor Adidas, hij ontwerpt voor komend jaar een exclusieve kleding- en schoenencollectie. Deze musthaves gaan onder de naam JS Wings. De lijn is heel fashionable, futuristisch en dit alles met een vleugje Adidas. Je ziet glimmende trainingsjackjes, shirts met een opvallende zipper-print, vesten met dierenprint en een franjejurkje met Adidas-print. Echt een super collectie!  

De collectie is onderdeel van het Originals by Originals project. Voor dit project behoren ook de streetwear collecties van designers Alyasha Owerka-Moore en Kazuki. Vanaf 1 februari 2010 zal de collectie verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde boetieks. Na een maand zullen de originele Adidas stores ook de collecties verkopen.

Girlscene laat je alvast zien welke geweldige items in deze collectie te vinden zijn. Let vooral op de vleugeltjes als extra detail op de sneakers.

door Danique