Lifestyle

'Vindt-hij-me-leuk' advies van Girlscene lezeressen

22

Jongens... soms zijn ze niet te begrijpen. Ook zij spelen weleens hard to get of doen heel nonchalant, terwijl hij tegelijkertijd erop los flirt via WhatsApp. Vindt hij me leuk of niet? Als je niet de ballen hebt om het recht op de man af te vragen waar jullie mee bezig zijn, is er altijd nog het forum. Girlscene lezeressen weten daar wel raad wat deze situaties betreft en de beste compilatie laten we in dit artikel zien. 

OMG, echt moeilijk dit. Vorige week is m'n crush langs geweest (derde keer al), samen een film gekeken enzo. Hij zei de hele tijd lieve dingen dat 'ie wel altijd zo kon blijven liggen (ik lag in z'n armen). Maar nu heb ik 'm al een week niet gesproken... Hij whappt niet of wat dan ook. Vindt hij me leuk of niet?

Advies van PrincessUnicornNinja 
Ik denk dat hij je wel leuk vindt. Misschien heeft hij wel een reden dat hij je niet Wappt of hij weet gewoon niet wat hij moet zeggen. Anders stuur jij hem een berichtje of je vraagt hem of hij nog een keer wil afspreken!


bron

Ik zit in een soort groep met een jongen waar we iedere woensdag heengaan om te praten over hoe onze week was. (Het is vanuit een kliniek) Ik merk dat ik hem leuk begon te vinden. Maar ik weet niet of hij mij leuk vindt. Ik vind het zo awkward om te vragen, ook via WhatsApp. Maar als ik naar hem kijk, kijkt hij soms al naar me, of hij lacht heel lief als ik naar hem lach. En laatst kwam hij (naar mijn idee) dichterbij mij staan. Maar soms denk ik in mijn hoofd dat ik het zo zie... Misschien lacht hij ook wel naar iedereen zo, of keek hij toevallig ook naar mij, of kwam hij 'perongeluk' dichterbij staan. Ik denk er erg onzeker over... Dan denk ik dat ik toch te lelijk voor hem ben. En via WhatsApp praat hij niet als ik niet begin, maar als ik praat stuurt hij weleens hartjes of whatever, maar dat zegt natuurlijk niks. Het nog kuttere, (als dat een woord is) vandaag was mijn laatste keer in die groep. En ik ben bang dat ik hem dus nooit meer zie. Ik denk al de hele dag aan hem. It's making me craaaazy. Nou als iemand iets weet... graag!

Advies van c'estmoimarijke
Dat lijkt er best veel op dat hij je leuk vindt. Ik zou gewoon subtiel vragen of hij een keer samen iets wilt doen als ik jou was anders heb je er eeuwig spijt van, good luck X.

Ik ben net terug van een weekje vakantie, en onze buren in het hotel waren Nederlandse jongens (zelf Belgisch). Op een avond waren we aan het praten vanaf het balkon, en was wel gezellig enzo. Met één van de jongens maakte ik wat grapjes en uiteindelijk werd het een watergevecht, maar dat doet er verder niet toe. Ik vond hem niet echt 'leuk leuk', maar gewoon wel een grappige kerel. Volgende dag zagen we elkaar wel even aan het zwembad. Vriendelijk knikken maar verder niets gezegd. Ik had wel het gevoel dat hij naar mij keek als ik bijvoorbeeld in het zwembad kwam. Twee avonden later moest één van mijn vriendinnen naar het ziekenhuis, andere ging mee en ik bleef alleen in het hotel. Ik was toen wel behoorlijk dronken. In ieder geval, zijn deur stond ook open en toen heb ik de hele nacht met hem zitten praten en lachen op zijn balkon, later ook in mijn kamer. Er is verder niets gebeurd of zo, maar het was wel heel gezellig! Hij raakte me wel soms aan om zogezegd van het bed te duwen, omdat ik hem uitlachte met iets. Alleen toen kwamen zijn vrienden, die ook behoorlijk dronken waren. Was wel lachen, maar toen ging hij na een kwartier (of wat langer) pissig weg en slapen. Even later gingen zijn vrienden ook naar de kamer, en toen ik nog wat spullen bracht zeiden zij dat die vriend weg was. Ik ben toen wel gewoon gaan slapen, maar even later moest ik weer de kamer uit (iemand op de gang), en toen zeiden ze dat ze hem alweer teruggevonden hadden. Volgende dag (onze laatste dag) liep ik voorbij het zwembad, en spatte iemand mij nat. Dat was dus die ene jongen, dus ik zei hallo, en ik vroeg of ze nog ruzie hadden (ik had ze later die nacht nog suuuuperhard horen schreeuwen, maar was blijkbaar niet tegen elkaar). Daarna gewoon in de zon gaan liggen, maar ik zag hem toch af en toe kijken (zij lagen wat verder), en toen hij weg liep bleef hij net voor mijn ligstoel staan op zijn vrienden wachten. Zij vertrokken dezelfde dag als wij, alleen 45 minuten vroeger, maar toen we op de luchthaven kwamen zaten zij daar dus ook nog. Toen we hen voorbij kwamen (ze zaten te eten), zei ik hallo, zij ook, en ik vond echt dat 'ie lief keek, oprecht blij van mij te zien of zo.
IN IEDER GEVAL: Ik weet dus niet of hij mij leuk vond, maar ik heb het gevóel van wel... Nu is mijn vraag: Ik weet zijn naam (hij mijn achternaam niet), dus zou ik hem toevoegen op Facebook? Of zou hij dan zoiets hebben van, wtf stalker? Ik ben overigens 19 en hij geloof ik 21. Ik vraag dit aan jullie omdat het een Nederlandse jongen is, misschien begrijpen jullie die beter, haha!

Advies van Emma Yara
Gewoon toevoegen! Nee heb je, ja kun je krijgen. Hij kan jou waarschijnlijk niet op Facebook vinden, terwijl hij dat misschien wel graag wil! Je kunt altijd eerst casual napraten over de vakantie toch? En of ze nog een goede reis gehad hebben.

Ik snap het als dit zo'n tienermeisje die zich veel te veel zorgen maakt-verhaal wordt (waar jullie er vast al veel van hebben gezien) maar toch wil ik het hier even kwijt. Ben namelijk een beetje confused. Mijn beste vriend en ik zijn redelijk close met elkaar. Zo gaan we zondag naar de film toe, met zijn tweeën, maar het is geen date. Dit vinden de meesten al raar. En mijn grootste probleem is eigenlijk dat ik niet weet of ik hem nou leuk-leuk vind. We doen alles samen, en het is altijd zo leuk, en soms zijn we echt heeeel dichtbij elkaar, en dan voelen we ons allebei een beetje ongemakkelijk. Dus dat is mijn eerste probleem, ik weet niet of ik hem leuk vind. Ik hou sowieso vreselijk veel van hem. Maar dan vermoed ik ook nog dat hij homo is. Ik weet niet waarom maar toch, hij is altijd zo close, (really close) met jongens. Ik hoor graag wat tips.....

Advies van xneverending
Vraag ten eerste eens na of hij homo is of niet. Sowieso lijkt mij dat als het je beste vriend is je dat hoort te weten, maar dat terzijde. Verder kan ik niet zeggen of je verliefd bent of niet. Dat moet je echt zelf inzien. Vraag jezelf af hoe je hem nou eigenlijk ziet. Zie je hem als beste vriend of toch meer?

Ik ben al een tijdje bevriend met een jongen. We hebben de laatste helft van dit schooljaar naast elkaar gezeten (vaste plekken, maar wel zelf gekozen) en we hadden heel veel lol. Een paar keer in de week smsten we. Dit gebeurt al zo'n anderhalf jaar, en dan appten we echt tot diep in de nacht door. Hij is alleen een beetje verlegen, en volgens mij durft hij niks te doen, maar zo ben ik eigenlijk ook. Hoe kan ik erachterkomen of hij me leuk vindt?


bron

Advies van Inspireme
Als jij/hij niets van actie gaat ondernemen dan ga je het inderdaad nooit weten. Misschien hem eens vragen om wat te gaan drinken?

Ik wil gewoon even mijn verhaal vertellen en ik zou graag willen weten wat jullie ervan vinden. Een jaar geleden begon er een jongen die bij mij op school zit tegen mij te praten via whatsapp dus ik praatte gewoon terug. Het bleek dat mijn ouders en zijn ouders elkaar kenden en hij vond mij leuk maar ik kende hem eigenlijk niet en gaf dus ook geen aandacht aan hem op school. We begonnen elke dag te praten en lange gesprekken ook. Zo kwam ik dus veel over hem te weten en hij ook over mij. Ik begon hem steeds leuker te vinden en begon hem ook steeds vaker te zien. Hij had vrienden die ik ook kende en waar ik mee omging, dus als ik met die vrienden was en hij wist dat ging hij ook naar hun huis en zo was ik steeds vaker met hem. We begonnen te flowen en voor ik het wist gaf ik heel veel om hem wat echt niet de bedoeling was. Hij was niet echt mijn type qua uiterlijk en van innerlijk kende ik hem niet dus. Hij was zo aardig en hij vond mij al leuk dus ja, mijn moeder en ik kwamen ook steeds vaker bij hem en zijn ouders thuis en dat was altijd super gezellig. Hij praatte zelfs met mijn moeder via app over hoe leuk hij mij vond. Mijn moeder vertelde dat en hij wou niet dat ik dat zou weten. Heel apart maar wel schattig toch?
Een half jaar ging voorbij en we gingen samen op vakantie. De vaders gingen niet mee maar de broertjes wel. Het was super leuk en we waren super close met elkaar. Hij hield me ook vaak vast en deed zijn arm om mij heen. Ik was echt verliefd maar mensen gingen stoken en hij begon steeds minder te praten tegen me. Als ik met hem was was hij super lief en close maar met zijn vrienden erbij of mensen van school ofzo is het net alsof ik gewoon iemand ben en niet iemand waar hij close mee was. Een soort van onbekend dus.
Een jaar later gingen we weer op vakantie, dat is nu een paar weken geleden en dat was ook super leuk. Had ik niet verwacht want we praten nooit meer en als ik hem zie is het alleen maar hoi. Hij was veel closer dan vorig jaar en het leek net alsof we een stel waren. We waren vaak met z'n allen in het zwembad en hij zwom veel met me hij hield mijn handen vast en drukte me tegen hem aan gewoon op een goede en lieve manier. Ik dacht: zo doe je niet tegen iemand als je diegene niet leuk vindt toch? Maar ja, nu we weer terug zijn is het weer hetzelfde. onbekend dus.. Wat moet ik hier nou mee? Zou hij me nu juist wel of niet leuk vinden? Help me.

Advies van senorita
Persoonlijk zou ik hem ermee confronteren. Of hij zich voor je schaamt ofzo waar bekenden bij zijn. Maar dit is (denk ik) een kwestie van lef. Er is wel gestookt zeg je al, dus waarschijnlijk zullen er wel opmerkingen zijn gemaakt. Ik hoop dit natuurlijk niet voor je, want zo te horen is het een leuke jongen. Succes!

Bij mij in de kerk zit een jongen (21) die ik al lange tijd ken. Ik ben 18 en mijn zus is vrienden met hem. Een paar jaar geleden ben ik ook veel met hem gaan praten. Een jaar geleden ben ik verliefd op hem geworden. Hij is echt super aardig en we zaten vaak naast elkaar. Waardoor we best vaak tegen elkaar botsen;) elkaar dus aanraken. Later is mijn verliefdheid overgegaan. Twee weken geleden was ik met hem aan het praten en vroeg hij of ik een vriend had. Ik zei dat ik dat niet had. Hij zei: 'Oh je beste vriendin heeft al zo lang een relatie en je zus ook. En jij nu niet!?' Dus toen vroeg hij of ik met iemand bezig was of verliefd was enzo. En ik zei van niet. Hij vroeg of ik wel eens een vriend had gehad en nu zei ik ook van niet. Hij zei: 'Oh, maar er staan wel heel veel jongens vaak voor de deur om je telefoonnummer te vragen toch?' Dus ik zei dat dat niet waar was. Hij zei dat hij dat echt niet snapte en met jongens ging praten. Hij zei ook dat hij op een andere school bij diploma uitreiking (van zijn vriendin) had gekeken of er jongens voor mij waren en vroeg of zijn broertje niks voor mij was (zat ik bij in de klas maar is een jaar jonger). Hij zei ook dat ik knap was. Hijzelf heeft nu een relatie, ik weet alleen niet hoe lang al.... Het punt is dat ik weer (erg) verliefd ben geworden. Toen ik vorige week in de kerk kwam, was mijn zus er ook en toen omhelsde hij haar helemaal omdat hij haar lang niet had gezien en zei hij heel de ochtend bijna niks tegen mij. Vandaag was mijn zus er weer niet en hebben we weer fijn gepraat. Hij is echt heel erg lief, grappig, kan goed praten enzo. En ik ben echt verliefd! Hij heeft alleen een vriendin en ik weet niet wat ik moet doen... Ik denk ook niet dat hij mij leuk vindt, maar hij zei wel zo lief over dat ik geen vriend had enzo. Wat nu?

Advies van dropneus
Ik denk dat je hem echt moet gaan vergeten! Hij heeft al een vriendin en is daar waarschijnlijk gelukkig mee. Hij wilt denk ik gewoon vrienden zijn dus ik heb een big tip: lekker uitgaan en jongens ontmoeten, nummers uitwisselen, ervaring op doen en plezier hebben.


bron

Ik werd na een tijdje verliefd op m'n beste vriend en toen kregen veel vrienden van ons het idee dat hij mij ook wel leuk vond. We appten iedere dag, en als iemand dan iets 'gemeens' zei over de andere was het altijd zo van 'Aww, love you too!!'. En we spraken elkaar ook heel vaak op school en op Twitter. Toen heeft hij een keertje gevraagd of ik hem leuk vind, omdat hij op school tegen me had gezegd 'We zijn toch wel een leuk koppel he?' - ik, die hem dus echt leuk vond, ben toen met een rood hoofd weggelopen -. Toen zei ik dat ik het niet wist - te bang om toe te geven - en toen vroeg ik waarom hij dat zei. Toen hij zei: 'Omdat ik je misschien wel leuk vind' kreeg ik een hartverzakking joh. Toen heb ik gevraagd of hij serieus was zei hij ja en dat hij mijn antwoord wilde weten. Maar omdat ik bang was dat hij met een vriend was en hij me in de maling nam heb ik toen gezegd dat we 'het op school wel zouden uitspreken'. Hij voelde zich gekwetst, heeft 'ie al het recht voor ook, en sindsdien zijn we gewoon vrienden gebleven. Dit is allemaal een jaar geleden. Ik ben nu nog steeds bevriend met hem maar hij is zo veranderd nadat hij een vriendin heeft gehad. Soms komt hij random praten en dan doet hij mega lief maar daarna verdwijnt hij weer voor 25732 maanden. Dit jaar met carnaval hebben we wel bijna gezoend, maar daarna heeft hij weer een hele tijd raar gedaan en nu praat ik ook amper met hem... Terwijl veel mensen wel zeggen dat hij me overduidelijk leuk vindt doet hij zo vaag en raar... De ene keer is hij super lief en de andere keer negeert hij me weer. Dus ik heb geen idee wat ik ermee moet hmpf. Wat denken jullie?

Advies van Hope
Jongens doen wel vaker zo. Ik denk dat hij je nog wel leuk vind maar niet echt durft, jij moet de eerste stap nemen als je hem echt leuk vindt! Begin een leuk gesprek, vraag hem uit het komt vast goed. Jullie kennen elkaar al zo lang, dat word vast wel gezellig.

Komt dit jou herkenbaar voor?

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

22 reacties

 • 4 jaar geleden Hanna G.

  ........

 • 4 jaar geleden Notaneasylover

  Neem plzzz de tijd om dit te lezen het is het zeker waard

  Ik ben al 6 maanden op een jongen verliefd die sinds dit schooljaar in mijn klas zit. hij is 8 maanden ouder dan mij. ik vind hem echt heeeeeeeeel leuk, en dat weet hij. Ik heb het hem ook een keer verteld, maar toen zei hij dat hij iemand anders leuk vond. (dit is al 4 maanden geleden gebeurd)

  Ik heb sinds kort het idee dat hij mij ook leuk vind, maar ik weet het niet zo zeker.

  hier wat dingetjes waardoor het zo lijkt:

  heel vaak als hij een grapje maakt die ik kan verstaan dan kijkt hij naar mij of ik er ook om lach, wat ik zeker doe.

  In een pauze waren er wat jongens aan het voetbalen en hij was er ook bij, ik was met wat vrienden aan het lummelen. toen ik mijn vest uit deed, keek ik even kort naar hem en hij keek naar mij, toen deed hij opeens ook zijn vest uit en ging opdrukken. toen hij klaar was stond hij weer op en keek me weer aan. Bij gym moesten we ook opdrukken en planken en toen hij aan de beurt was keek hij mij elke keer aan.

  Als hij in de klas zijn hand opsteekt en iets vraagt, kijkt hij na zijn vraag naar mij en kijkt na +- 2 seconde weer weg.

  in een tussenuur ging ik met mijn bff naar de studieruimte en ging aan een van de twee lange tafels zitten. aan de andere lange tafel zat al een groepje mensen van mijn klas. Opeen kwam mn crush er ook aan en liep een beetje doelloos rond in de studieruimte. Opeens ging hij op de tafel waar ik aan zat staan, stak zijn handen half in zijn broekzak en ging er staan alsof het super normaal was. toen ik hem aankeek lachte hij heel even en keek meteen weg. toen hij met zijn handen over het plafond ging (die uit piepschuim bestaat) kwam er allemaal piepschuim op zijn hoofd. iedereen moest lachen en hij keek ook meteen naar mij.

  bij een toets zei ik tegen de lerares dat ik nog geen blaadje had. binnen 'no-time' draaide mijn crush zich om (hij zat voor me) en zei: (naam), ik heb nog wel een blaadje voor je! .

  diezelfde dag, toen we voor een lokaal stonden te wachten ging hij opeens naast me staan en stootte me 'per ongeluk' aan.

  ook diezelfde dag bij gym moest de halve klas op een mat zitten en wachten. hij zat aan de andere kant van de mat. opeens stond hij op en ging naast me zitten (onze benen raakten elkaar toen voor een tijdje) terwijl er verder niemand in mijn buurt zat waar hij mee kon praten ofzo.

  in een tussenuur die dag liep ik naar de aula (naar beneden) en opeens hoor ik achter me iemand rennen. plotseling springt mijn crush langs me en stoot me een beetje hard aan. toen draaide hij zich op, moest lachen (op een lieve manier) en trok zijn wenkbrauwen op. daarna keek hij me nog even na totdat ik weg was.

  een paar keer als we samen een stuk naar huis fietsen (mijn bff, hij en ik) toen was hij best wel stil, terwijl hij in de klas een van de drukste is (soort vervanging van een adhd jongen die vorig jaar in mijn klas zat, niet gemeen bedoeld).

  een keer zei hij tegen mijn bff: "Wat heb je voor een rare standaard... ik bedoel, hij staat zo ver naar buiten!" en toen deed hij alsof hij hem er fietsend af wilde trappen. daarna keek hij naar mijn fiets en zei: "(Naam), jouw standaard is wel gewoon perfect."

  een keer na een open avond (1 week geleden) fietste ik alleen naar huis. toen kwam ik hem en een andere jongen (die mij leuk vind) tegen. die andere jongen zei: "Hey! (naam)" toen zei mn crush: "Ooh, is dat (naam)!!! sorry ik had het niet gezien! ik dacht dat het iemand met een badmuts op was. sorrysorry (naam)!! dat dacht ik echt!" ik moest erom lachen en ben toen nog een stukje met hun verder gefietst. toen we allemaal en andere kant op moesten, zei ik doei (crush) en (andere jongen)!"

  toen zei mn crush "Doeiii" en ik weer doei en hij zei toen toitoi en ik toen nog als laatste doeii.

  de volgende dag vroeg ik aan een vriendin of ik haar Tipp-ex mocht lenen. ze zei dat die in een van haar etuis zat. dus ik pakte er zo een maar daar zat ie niet in. opeens pakt mn crush (die aan dezelfde tafel zit) haar andere etui en geeft de Tipp-ex aan mij. onze handen raakten elkaar heel even. ik zei toen "Dankjewel!" en bijna onverstaanbaar zei hij älsjeblieft terug" en hij was best rood.

  aan het einde van die les moesten we de stoelen op tafel zetten maar ik had het niet gehoord. ik was dus zo bezig met mn spullen inpakken. ik keek heel even op, en toen zag ik hem mij de hele tijd aanstaren. toen ik opstond en wegliep, liep hij terug naar onze plek en zette mijn stoel op tafel.

  vandaag keek hij me echt vaak aan en de laatste les zou ik eigenlijk bij hem aan de tafel zitten, maar dat ging niet door, dus ik zat een tafel verder. hij zat daar met mijn bff en nog een meisje. hij was de hele tijd grapjes aan het maken en grappige opmerkingenn en hij zei het zo hard, dat ik het allemaal kon verstaan. en bijna elke keer na een grap of opmerking keek hij mij aan. en verschillende keren lachte hij ook. en nog ietsjes later keek ik even naar hem, toen ging hij met zijn hoofd op zijn handen liggen (zoals op een kussen) en keek mij aan. toen ik terug keek zag ik dat hij begon te glimlachen en rood werd. ik lachte terug en keek daarna verlegen weg (Ik wist niks anders :P)

  ik hoorde in de gesprekken van hun een paar keer mijn naam vallen. toen ik met me bff naar huis fietste vroeg ik waarom. toen zei ze: "Ik vroeg aan hem wat hij van je vind, en hij zei dat hij je wel heel aardig vond en toen moest hij een beetje lachen en werd rood. en ohja! gister was je ziek he? nou, hij vroeg gister aan mij waarom je niet op school was"

  ik denk dat hij me wel leuk vind, maar waarom heeft hij dan nog niks gezegd? hij weet wel dat ik hem leuk vind, ik heb het ooit eens gezegd en ik laat het hem ook wel merken soms :P kan ik niks aan doen, gaat vanzelf.

  misschien is hij wel gewoon een verlegen type (die kan je nóg zo leuk vinden en weten dat het wederzijds is, maar durft gewoon niks te doen, hoe stoer hij ook is in het openbaar)

  mr wat denken jullie???? vind hij me leuk? Ik heb nog veeeeeeeeeeeeeel meer dingen waardoor het lijkt dat hij me misschien leuk vind.

  xx mij

 • 5 jaar geleden chanie

  Een jongen zei vroeger tegen mij jij bent lelijk enzo..

  en hij noemde popsterren op die mooi zijn.

  en nu zegt hij dat niet meer..

  hij doet heel stoer.

  nu volgt hij mij soms wanneer ik ergens anders ben.

  En hij probeerd ook mij te laten lachen.

  is hij op mij ??

  typ het dan bij de reacties

 • 5 jaar geleden Alice

  Ik was benieuwd of een jonge je leuk vind als hij je niet kent maar eerst aan je laat weten dat hij staart, en later een beetje stiekem naar je gaat kijken?

  Wat moet ik doen?

  Heeft iemand tips voor mij?

  onzeker meisje op dit moment

  xoxo

 • 5 jaar geleden Qwertyuiop

  hallo

 • 5 jaar geleden Sweetdonkey

  @Florence Alvares Ik denk dat hij je wel leuk vind. Misschien kun je de vraag nog een keer stellen maar dan duidelijker zo van: Vind je me nou echt leuk of niet? Je kunt ook gewoon vaker met hem afspreken en dan zal je vanzelf zien of hij je echt leuk vind. Volgens mij hebben jongens vaak heel onbewust van die negeeracties of ze spelen een beetje hard to get (zoals jij hem in het begin een beetje genegeerd hebt). Hij krijgt dus aandacht van meisjes, oké dat is op zich niet zo heel erg, want als hij je echt leuk vind zal hij er niet echt aandacht aan besteden. Idk of dit goed advies is want ik heb nooit zoiets gehad, maar hopelijk heb je er iets aan!

 • 5 jaar geleden Florence Alvares

  Hi girls, ik schrijf eigenlijk nooit iets op dit soort dingen. Al moet ik wel toegeven dat ik het heel vaak allemaal doorlees om te kijken of iemand iets soort gelijks met mij heeft..

  Om nu dan toch maar even 'to the point' te komen zal ik mijn mogelijke liefdes probleem ook maar even delen.

  Ik zat op Facebook en was een beetje door mijn tijdlijn aan het kijken tot dat ik een jongen voorbij zag komen die ik me meende te herkennen van iets. Ik wist alleen niet precies wat en of ik hem eigenlijk wel kende.. Ik dacht ik voeg hem maar gewoon toe en ga is even vragen of we elkaar eerder gesproken of gezien hebben. Afijn allemaal leuk. Hij accepteerde mijn vriendschapsverzoek en toen hebben we een paar dagen heel gezellig en veel op Whatsapp gepraat met elkaar. Ik heb zo nu en dan wel een beetje genegeerd om hem een beetje het idee te geven dat ik wat andere dingen te doen wat dan alleen met die ene leuke jongen praten! Op gegeven moment wilde hij afspreken en hebben we bij hem thuis een hele leuke middag gehad! Beetje film kijken, stoeien en knuffelen. Ik ging dus wel met een goed gevoel weg tot dat ik thuis was en hij niiks meer tegen mij zei als ik iets tegen hem zei of als er niks werd gezegd. En hij negeerde me regelmatig. Kort om beetje vreemd dus... Nu hebben we wel weer leuke gesprekken maar ik moet bijna altijd beginnen met praten en het is alleen maar in de avond voor het slapen dat we leuk praten. Dat was anders toen we elkaar nog niet gezien hadden. Ik had gister een gesprek met hem waarin we een paar dingen hebben besproken zoals, wat vind je eigenlijk van mij? toen zei die ja ik vind je denk ik wel een heel leuk meisje! haha... Opzich is dat niet verkeerd. Het probleem echter is, is dat hij een goeie Dj is en dus veel aandacht krijgt van meisjes. Ik heb dus eigenlijk geen idee met wie die nog meer allemaal van dit soort dingen doet....

  Wie kan me even uit mn onwetendheid helpen???

  Xoxo

 • 5 jaar geleden Misscutegirl

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 5 jaar geleden Hudiex

  .

 • 5 jaar geleden verliefdmeisje

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 5 jaar geleden verliefdmeisje

  (Please lees dit heb een probleem )hooii allemaal ik heb een probleem en ik wil graag weten wat ik nu moet doen : ik ben zeg maar al heel lang verliefd op een jongen. ik ken hem best lang.. ik zit nu in de 2e en hij zit nu bij me in de klas maar hij is zeg maar best populair. alleen ik had een half jaar geleden verkering met hem.. maar dat is uitgegaan dus mijn vraag is wat moet ik doen om hem terug te krijgen want we whatsappen best wel vaak alleen soms dat blijft hij heel de tijd door praten en soms reageert hij droog en kortaf ik weet nou niet of hij me leuk vind. hij zit volgens andere meisjes met een ander meisje maar ik had hem een maand geleden verteld dat ik hem nog steeds leuk vindt.. hij reageerde wel lief met awhh enzo maar hoe krijg ik hem terug we praten elke dag en als hij per ongeluk tegen mij aanbotst zeg hij oowhh sorry ( mijn naam ) en kijkt me dan diep in me ogen aan.. en ik betrap hem ook wanneer hij naar me kijkt. maar hij flirt ook met de andere meiden uit de klas en daarna kijkt hij mij aan..HELP !! HELPP ME wat moet ik doen hoe kom er ik erachter dat hij me leuk vindt en anders hoe zorg ik ervoor dat hij me terug wilt.. !?

 • 5 jaar geleden DIYqueenXXX

  Uhm voor de meisjes die dit lezen kunnen jullie me misschien helpen. Ik vind een jongen leuk en heb zijn nummer maar hij praat niet tegen mij als ik niet begin. En hij zit niet in mijn klas dus zo vaak zie ik hem nu ook weer niet. Wat moet ik nu doen? Ik heb nu een weekend zijn nummer. Moet ik hem nu al vragen of hij iemand leuk vind?

 • 5 jaar geleden Mockingjay

  READ THIS YOU WILL BE KISSED ON THE NEAREST FRIDAY BY THE LOVE OF YOUR LIFE. NOW YOU'VE STARTED READING THIS, DON'T STOP. THIS IS FREAKY.

  1) say ur name 10 times

  2) say ur mums name 5 times

  3) say ur crush name 3 times

  4) PASTE THIS TO FOUR OTHER COMMENTS IN 143 MINUTES. WHEN YOUR DONE PRESS F6 AND YOUR CRUSH NAME WILL APPEAR IN BIG LETTERS ON THE SCREEN. THIS IS SO FREAKY BECAUSE IT ACTUALLY WORKS

 • 5 jaar geleden dsanne

  Ik vind ook iemand leuk alleen weet ik al dat hij mij nooit op die manier leuk gaat vinden. hij is namelijk 11 jaar ouder maar hij is gewoon zoo perfect, lief, grappig, slim en ook nog knap

 • 5 jaar geleden xneverending

  Ik sta er tussen

 • 5 jaar geleden Evelien Pauly

  Je mag nooit aan iemand vragen of hij homo is!! Van mijn beste vriend wist ik het ook al een jaar of 12, maar hij heeft het pas een jaar geleden verteld. Je kan iemand daar echt heel negatief mee confronteren als hij er nog niet klaar voor is.. Vraag meer naar zijn interesse in vrouwen

 • 5 jaar geleden Nina

  Wees nooit bang om te vragen of hij/zij gevoelens voor je heeft! Ik heb het ook een keer gedaan, (via Whatsapp dan) eerst is het nog wel awkward.. Maar als je echt goede vrienden bent, zou het geen probleem zijn om weer in dat ritme te vallen!

 • 5 jaar geleden Vera

  Jaaj,. Ik ben mijn (Bijna) Vriendje kwijt geraakt.. xx

  'k leef met jullie mee.. Girlsx

 • 5 jaar geleden Rianne

  Leuk artikel, maar ik vind het jammer adt er bij elke confession maar één mening van een lezers bij staat.

 • 5 jaar geleden Natascha

  EN het is beetje onduidelijk, welke vraag bij antwoord hoort..

 • 5 jaar geleden Maracuyá

  Ik heb niet alles gelezen, omdat ik het niet zo interessant vond. Ik denk dat het een stuk leuker/interessanter was geweest als je dit jongens had laten beantwoorden!

 1. 1