De kledingkast van... Zenzi

Fashion door Redactie

Duik jij het liefst direct de kledingkast van je vriendin in, wanneer je op bezoek komt? Om vervolgens te zeggen: 'Wat leuk! Oh, draag jij deze nooit? Wat zonde!' (hint hint). Ja, ongegeneerd neuzen in andermans kast is altijd een feestje! Tot je je zus in jouw kast ziet snuffelen. Vandaag neemt lezeres Zenzi, met toestemming uiteraard, ons mee in haar kledingkast. Kijk je mee?

De kledingkast van... Zenzi

De kledingkast van... Zenzi

Hoe zou jij de inhoud van je kledingkast omschrijven?
Ik zou het omschrijven als vrouwelijk, veel kleurtjes, romantisch en toch ook wel beetje stoer.

Welk item is favoriet?
Mijn favoriete item, lastig. Het verandert eigenlijk wel vaak. Maar nu zou ik dan toch voor mijn jumpsuit gaan. Ik noem het ook wel plan B, als ik niet weet wat ik aan moet trekken dan word het plan B, oftewel het jumpsuit. Altijd goed! Je kan het dragen met pumps en een mooi jasje, of sneakers met een leren jasje of teenslippertjes eronder met een hoedje. De keuze is reuze!

De kledingkast van... Zenzi

Wat is je duurste item?
Het duurste item dat ik bezit, is toch wel mijn Paul Smith weekend tas. Ik vind hem helemaal geweldig en neem hem elk weekend mee als ik bij mijn vriend blijf slapen. Alles kan ik er instoppen, geweldig! Alleen was de prijs iets minder geweldig (boven de 300 euro)! Maar ik heb hem al bijna 2 jaar, en heb er nog steeds veel plezier van!

De kledingkast van... Zenzi

Wat is je beste koop?
Mijn high heels! Daar kan je er nooit genoeg van hebben, I love it! Ik heb ongeveer 60 paar in alle kleuren en maten. En draag ze allemaal met veel plezier.

De kledingkast van... Zenzi

Wat is je grootste miskoop?
Een miskoop heb ik eigenlijk nooit. Ik winkel vaak, maar kijk dan ook echt wel of ik iets leuk vind. En twijfel ik, dan koop ik het niet. Maar als ik iets moet opnoemen, is het mijn jurkje van H&M. Deze heb ik 2x aan gehad.

Van welk kledingstuk heb jij er meer dan genoeg?
Ik denk toch wel jurkjes en schoenen. Als ik ga winkelen kom ik altijd wel met één van de twee thuis.

kledingkast zenzi

Als jij een walk-in-closet zou laten bouwen, waar moet deze dan aan voldoen?
Dan zou ik hem nog groter willen hebben en mooie kasten voor alle kleding en een kroonluchter. Tevens ook een kast waar al mijn pumps mooi in kunnen staan. Plus een kastje voor sieraden en ondergoed.

De kledingkast van... Zenzi

De kledingkast van... Zenzi

Durf jij het aan de inhoud van je kledingkast bloot te geven? Doe ook mee! Stuur een mailtje met foto's o.v.v. 'De kledingkast van' naar info@girlscene.nl.