Lifestyle

10x knappe jongens op YouTube #3

Daar is 'ie weer… 10x knappe jongens op YouTube deel drie. Om eerlijk te zijn krijgen we er op de redactie geen genoeg van en kijken we net iets te lang naar YouTube video's van mooie mannen. Oeps. Dankzij de vele suggesties van jullie presenteert Girlscene hierbij het derde deel van de hot guys on the internet. Ben je er klaar voor deze (muzikale) jongens?

Mynameischai
Chai is groot fan van One Direction (wie niet?!). Daarnaast maakt Chai vermakelijke video's.

Watch on YouTube

 

Ricky Dillon 
Ricky is een deel van O2L (Our 2nd Life) op YouTube en daarnaast heeft hij zijn eigen Ricky Dillon kanaal. Inmiddels heeft hij al bijna een half miljoen abonnees.

Watch on YouTube

AmazingPhil
Phil is een Britse vlogger. Hij is niet bang voor verandering, aangezien hij zijn haren blauw verft op video. 

Watch on YouTube

Daniel J
Gaat jouw hart ook sneller kloppen als een schattige jongen goed zingt? Neem dan eens een kijkje bij Daniel. Hij zingt zelfs Miley Cyrus, wat wij op de Girlscene redactie waarderen.

Watch on YouTube

Alex Goot
Een andere YouTuber die muziek maakt is Alex Goot. Vele mensen gebruiken zijn nummers in hun video's en met bijna 1,5 miljoen abonnees is Alex erg succesvol.

Watch on YouTube

 

Corey Gray
We blijven in de muzieksferen met Corey Gray. Deze knappe man zingt en speelt ook nog eens goed instrumenten. Like!

Watch on YouTube

 

Luke Conard
Door de beautyliefhebbers wordt Luke misschien gezien als de ex van Missglamorazzi, maar hij staat ook bekend om zijn muziek. Hij schrijft en covert.

Watch on YouTube

 

Max Schneider
Max valt op met zijn muziekvideo's. Hij stond afgelopen zomer zelfs in het voorprogramma van de Amerikaanse Victoria Justice. 

Watch on YouTube

 

Kurt Hugo Schneider
Muziekproducer en filmmaker in een… Kurt kan het. Met 3,5 miljoen volgers op YouTube mag deze knappe jongen niet ontbreken in het rijtje.

Watch on YouTube

 

Runaground
Runaground is een pop/rock/soul band in Tennessee. Girlscene's favoriete nummer op dit YouTube kanaal is 'La la la'.

Watch on YouTube

 

King the Kid
De jongens van King the Kid komen uit Washington, Florida en Peru en samen maken ze fijne (muziek)video's. Ze zijn niet bang om plezier te maken tijdens het schieten van hun video's. 😉

Watch on YouTube

 

Wie is jouw favoriet? En wie ontbreken er in het rijtje?