News

Yay or nay: Paris Hilton’s comeback ‘Good Time’

Zeven jaar geleden probeerde Paris Hilton het al te maken als zangeres. Ze bracht het album 'Paris' uit en had onder andere de single 'Stars Are Blind'. Dit keer pakt ze het iets anders aan, namelijk met dance nummer 'Good Time' ft. Lil Wayne. In de videoclip zien we de superster in een bikini, feesten met een supersoakers en ze poseert met mannelijke modellen in speedo's. Paris Hilton's comeback zien? Lees snel verder. 


Bron

Paris Hilton maakt haar comeback in de muziekwereld met de nieuwe single 'Good Time' featuring Lil Wayne en geproduceerd door onze eigen DJ Afrojack (met wie ze na een innige vriendschap niet meer on speaking terms zou zijn). Dit nieuwe nummer moet vanaf nu in elke discotheek gedraaid worden, vindt Paris. 

'Good Time' is de eerste single die zal verschijnen op Paris' LP, verwacht in 2014. Voor deze LP zal ze onder andere samenwerken met Snoop Dogg, RedOne en Flo Rida. De socialite heeft er al helemaal zin in: ''Ik werk met zoveel getalenteerde mensen, ik kan niet wachten om meer muziek met jullie te delen.'' vertelt Paris tegen tijdschrift The Rolling Stone. ''Ik vind dit liedje heel catchy en fun. Het is een pop & dance nummer.'' 

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. Als je wil weten hoe het is om te feesten met socialite Paris Hilton, dan moet je haar videoclip bekijken. Ze heeft zich in ieder geval niet ingehouden, sterker nog: Paris trekt alles uit de kast. Er zijn zeker een paar momenten die je zal onthouden. De socialite heeft het erg leuk gehad tijdens de draaidag van de videoclip: ''Er waren zoveel mooie outfits. De hele dag was gewoon een feestje''. 

Paris zou Paris niet zijn als ze de release van haar nieuwe single & videoclip niet als excuus gebruikte voor een groot feestje. Op dit moment is ze 'Good Time' aan het zingen op een podium in Create Nightclub, een uitgaansgelegenheid in Los Angeles.  


Bron

Een paar zinnen uit de songtekst van 'Good Time': 

''I came here just to party
All this don't you hate on me, yeah
Got my sexy girls with me
Oh, I love it'' 

''There go the paparazzi 
I really don't give a fuck, who got in my way''

''Thanks for not replying
It's Paris Hilton, bitch''

''And I might be a bit tipsy
But that's okay 'cause you're with me''

''Are you having a good time
Cause I'm having a good time''

Oke, tijd om de comeback te beoordelen. Bekijk 'Good Time' hieronder: 

Watch on YouTube

Wat vind jij: yay or nay? Is Paris Hilton's comeback een succes? Of kan ze maar beter definitief stoppen met muziek? 

Bron: rollingstone, mtv 

Must reads 👀