Fashion

Garcia lente 2010

De collectie van Garcia voor lente 2010 zit seizoen vol kleur en prints! Garcia heeft de belangrijkste musthaves voor voorjaar 2010 op een rijtje gezet.

In de lentecollecties voor 2010 zitten korte jackjes in zowel denim als in geprinte stoffen. Deze korte jasjes kunnen perfect gecombineerd worden met de vele jurkjes die in de verschillende collecties voorkomen.

Daarnaast zien we ook “jeggings” (leggings in denim stof) en geprinte leggings. Al deze leggings zijn ideaal met grote oversized tops te combineren.

Ook de boyfriend pant ontbreekt niet. Elk blad staat er op dit moment vol mee! Garcia gaat nog een stapje verder met zware destroy versie en elastiek onder in de pijp.

Daarnaast zijn er diversie mini rokjes in stoere wassingen uitgevoerd, hebben ze een waanzinnig all-in one denim pak in de collectie, stoere denim blouses en als klap op de vuurpijl een strapless denim jurk.

Funky Town

Het eerste thema wordt geleverd in de maand januari en heet “Funky Town”. Funky Town bevat veel handwriting teksten, wijde jeans broeken en de bekende skinny’s. Het kleurbeeld van de collectie bestaat uit frisse fuchsia tinten gecombineerd met warme fuchsia tonen. De fuchsia kleuren worden gecombineerd met navy en grey melee waardoor de collectie stoer maar vooral vrouwelijk wordt.

City Track

Het tweede thema “City Track” bestaat uit blauw tonen en wordt in februari geleverd. Deze collectie geeft een optimaal jeans gevoel, maar in combinatie met de vrouwelijke prints is ook dit weer een smaakvol geheel. Denk aan korte bolero vestjes over stoere geruite blouses en geprinte hemdjes.

Garcia wordt momenteel in 24 landen in Europa verkocht in meer dan 2000 winkels. Eigen winkels heeft Garcia in Eindhoven, Zwolle, Hardenberg, Weert, Doetinchem, Antwerpen, Mechelen en Keulen. Online is Garcia onder andere te koop via Wehkamp.nl.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved