Beauty

Bourjois Gold is Back nagellak collectie

Als je niet begrijpt waarom je verliefd kunt worden op nagellak, heb je de Gold is Back collectie van Bourjois niet gezien. Alle me maggies, het schieten van de foto's was een droom en de nagellak is om te smullen. Als je na het zien van deze collectie geen zin hebt om je nagels te lakken, dan weet ik het ook niet meer! Kijk verder voor de mooie Gold is Back nagellakken en topcoats van Bourjois.


29 Monster Blood / 31 Dangerous Wish / 33 Enchanting potion / 30 Ghost Lovers / 32 Vampire Vanity

Het is nogal moeilijk om objectief te schrijven als een productlancering je gek maakt, op een goede manier, that is ;-). Maar laten we bij het begin beginnen en vertellen over de collectie.

Dit najaar brengt Bourjois 'Gold is Back' uit. Glam'dark en zwarte magie zijn dé woorden en accessoires zijn uit, want je nagels stelen de show. In de Gold is Back-collectie van Bourjois zitten in totaal vijf nagellakken:
1 Seconde Vernis 29 Monter Blooddiep zwart met fijn gouden parelmoer 
1 Seconde Vernis 31 Dangerous Bloodzwarte basecoat met gouden en holografische glitters
1 Seconde Vernis & Top Coat 30 Ghost Loversmetallic poedereffect
1 Seconde Vernis & Top Coat 32 Vampire Vanitybladgoud-effect
1 Seconde Vernis & Top Coat 33 Enchanting Potionlovertjes-effect

29 Monter Blood en 31 Dangerous Blood zijn nagellak. 30 Ghost Lovers, 32 Vampire Vanity en 33 Enchanting Potion zijn topcoats. 


29 Monster Blood / 31 Dangerous Wish / 33 Enchanting potion / 30 Ghost Lovers / 32 Vampire Vanity


29 Monster Blood / 31 Dangerous Wish / 33 Enchanting potion 


33 Enchanting potion / 30 Ghost Lovers / 32 Vampire Vanity

De topcoats komen het beste tot hun recht als je er een mooie (donkere) lak onder gebruikt, zoals 29 Monster Blood. Het goud spat dan van je nagels af, omdat een donkere onderlaag voor een mooi contrast zorgt.


29 Monster Blood


29 Monsterblood met 33 Enchanting potion / 29 Monster Blood met 30 Ghost Lovers / 29 Monsterblood met 32 Vampire Vanity

Op de foto zie je goed hoe de topcoats eruitzien op 29 Monster Blood. Samen met een andere lak ziet het er een stuk beter uit dan de topcoats los.


My favourite… 29 Monster Blood met 30 Ghost Lovers topcoat

Wat vind ik?
1 Seconde nagellak van Bourjois droogt heel snel, wat ik echt een pluspunt vind. De lak brengt makkelijk aan door het brede kwastje waardoor je binnen een minuut klaar bent. Daarnaast chipt het niet snel en heb je dagenlang een mooie manicure. De topcoats vind ik op zichzelf nietszeggend, maar in combinatie met 29 Monster Blood echt een winner. Vooral het effect met 30 Ghost Lovers is erg mooi. 

Bourjois 1 Seconde Vernis (en topcoat) kost € 8,49 per stuk, wat ik een prima prijs vind voor kwalitatief goede nagellak die absoluut niet onder doet voor de rest. Love it! Maar goed, ik hou wel van een glitter en een glansje. 🙂

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  9/10

Wat vind jij van de Gold is Back collectie? Welke lakjes ga jij aanschaffen?