Lifestyle

Halloween outfit inspiratie

Schrijf het maar in je agenda: 31 oktober, Halloween. Het Halloweenfeest is in Nederland in opkomst. Steeds meer mensen – en Girlscene lezeressen! – vieren Halloween met vrienden, griezelfilms en hapjes en drankjes. Kijk de engste film die je kunt vinden en houdt de dekens, zodat je je kunt verstoppen bij enge scènes, bij de hand. Natuurlijk mag een goede outfit niet ontbreken en daarom zet Girlscene de leukste en meest originele Halloween outfits op een rij!

Watch on YouTube

Despicable me
Op de Girlscene redactie zijn we fan van de animatiefilm Despicable me. Natuurlijk dragen we een minion outfit naar een Halloween feest, duh. 😉 Bekijk de video om te zien wat je nodig hebt.
 
Watch on YouTube

Dobbelsteen
Om als dobbelsteen op een Halloweenfeest te verschijnen heb je niet veel nodig. Je hoeft waarschijnlijk geen nieuwe items te kopen voor deze outfit. Alles wat je nodig hebt is een zwarte top, zwarte broek en wit papier.

Kat
Met dezelfde outfit als de dobbelsteen ben je in een paar minuten een kat. Het enige wat je verder nodig hebt is een zwarte eyeliner, kattenoren, vest en bijpassende schoenen.

Muis
Compleet in Mean Girls-stijl, "I am a mouse. Duh!", kun je eenvoudig jezelf in muis transformeren. Gebruik kleding die je al in de kast hebt liggen, scoor muizenoren en een staart en klaar is jouw outfit!

Watch on YouTube

Sailor
Is de Sailor look iets voor jou? Verzamel dan al je nautische kleding en ga voor deze klassieke Halloween outfit.

Zwarte dahlia
Een beetje creepy, met behulp van make-up, en een beetje gothic… Dat is de black dahlia. Klinkt als een perfect kostuum voor Halloween.

Mime
Steel de show als mime. Oefen je mime moves, zet een baret op en trek je witte handschoenen aan. Klaar!

Mia Wallace
Houd je meer van sexy en strak? Verkleed je dan als Mia Wallace uit Pulp Fiction. Va va voom!

Black Swan
Wie heeft de film Black Swan niet gezien? Girlscene's Renée ging vorig jaar als zwarte zwaan naar een Halloween feestje van een vriendin. Als je een beetje handig bent met make-up is deze look perfect en origineel. Omlijn het ontwerp op je gezicht eerst met een (wit) oogpotlood. Kleur het vervolgens in met zwart oogpotlood/eyeliner/oogschaduw en gebruik zilveren oogschaduw of eyeliner voor de strepen (op de veren) aan de zijkant. Highlight je gezicht met wit oogpotlood. Ik gebruikte NYX Jumbo Pencil in Milk. Draag een zwarte jurk of top en tutu en je bent de nieuwe Natalie Portman. 

Vier jij Halloween? Wat draag jij?

Must reads 👀