Lifestyle

Kort verhaal: Nare droom?

18

Ik woel wat in mijn slaap. De dekens liggen strak om mij heen getrokken en mijn hoofd ligt op een stevig kussen. Mijn armharen gaan rechtovereind staan en er kruipt een rilling over mijn rug. Op mijn gezicht voel ik een tocht. Het is een warme ziltige lucht met een vleugje kou erdoorheen. Ik sidder maar dan voel ik het vertrouwde drukken van mijn kat op mijn benen. Ik vind het altijd heerlijk als mijn kat besluit bij mij te liggen.

Ik voel hoe mijn benen diep in het matras gedrukt worden. ‘Jeetje wat is mijn kat zwaar geworden,' denk ik in mijn slaap. Een benauwd gevoel bevangt me en ik kan me nauwelijks bewegen. Weer voel ik een ziltige lucht op mijn gezicht maar nu voel ik het recht boven me. Langzaam open ik mijn ogen. Een ijzige gil klinkt door de kamer. Een paar seconden voelt het alsof mijn hart stil staat. Dan besef ik pas dat ik het ben die onbedaarlijk gilde.

Ik staar in twee zwarte ogen. Een donker silhouet zit op mij. Ik voel hoe zijn grip alle weerstand onmogelijk maakt. Ik sluit mijn ogen in de hoop dat ik droom. Maar ik droom niet, dit gebeurd echt. “Wat… Wat wil je?” stamel ik. Het silhouet beweegt maar blijft zwijgen. Ik voel een pijnlijke druk en een scherpe pijnscheut schiet door mijn lichaam heen. Ik voel hoe ik word doorboord door iets. Iets zit diep in mij en het zorgt ervoor dat ik het uit wil schreeuwen. Er komt echter geen geluid meer uit mijn keel. Mijn lippen voel strak op elkaar geplakt. Van binnen schreeuw ik het uit terwijl ik voel hoe ik beetje bij beetje verscheurd wordt. De pijn wordt me teveel en ik voel hoe ik wegzak, nog voor dat ik out ga hoor ik luid gekrijs en geschreeuw.


bron

Ik word wakker door een drukkend gevoel op mijn borstkas. Ik schrik maar dan voel ik het zachte vachtje van mijn kat op mijn gezicht. Nog verward door de nare droom begin ik mijn kat te aaien. Ze spint luid en vlijt zich tegen mij aan. Ik aai haar kopje, haar buikje en knuffel met haar pootjes. De pootjes voelen kleverig en nat aan. Verschrikt klik ik mijn lamp aan. Voor mij zit mijn poes triomfantelijk naar mij te gluren. Verwoed begint ze haar met rood bevlekte pootjes schoon te poetsen. Voorzichtig kijk ik om mij heen. De vloer is leeg en het lijkt erop dat mijn kat en ik de enige in de kamer zijn.

Door Maaike

LOVE dit artikel
13 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 5 jaar geleden BloggerMe

  mag wel enger hoor

 • 5 jaar geleden blond_bitch

  wauw echt goed, meer!

 • 5 jaar geleden ❅ Patatina ❅

  Super vet verhaal!

 • 5 jaar geleden IkHeetLiza

  super mooi verhaal!

 • 5 jaar geleden xHeyStar

  Tof, vooral met dat laatste stuk erbij!

 • 5 jaar geleden bengewoonmezelf.

  best wel een intimiderend verhaal, ik heb zo iets meegemaakt het het is niet fijn, voor omdat het zo echt lijkt...

 • 5 jaar geleden Jessie

  Hiiii mooi verhaal maar ik heb ff een vraagje ik ben hier nieuw en ik weet niet hoe je een foto kunt toevoegen in je verhaal kun jij dat mij misschien uitleggen? Xx

 • 5 jaar geleden January

  Dit klinkt inderdaad als slaapverlamming, zoals Kidrauhl zegt. ik heb het een aantal keer gehad, erg eng is het.

 • 5 jaar geleden MyChemicalRomance

  Ik weet niet of dit echt met je is gebeurd wat je geschreven hebt, maar ik zocht net 'lucide dromen' op Google en ik kwam uit op Wikipedia en daar stond een link naar slaapverlamming, daar staat precies wat er met jou gebeurd is. Echt eng

  Dit is de link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Slaapverlamming

 • 5 jaar geleden Emma - Redacteur Girlscene (redactie)

  Sorry ladies, dit is natuurlijk een mega stomme fout! Het is aangepast, thanks voor jullie oplettendheid .

 • 5 jaar geleden xPROUD2BME

  En dan te bedenken dat girlscene al jaren bestaat en dan toch zo'n verschrikkelijke grammaticafout maakt.

 • 5 jaar geleden Lotus

  Leuk verhaal!

 • 5 jaar geleden Sargasso

  Leuk dat er ook horror-achtige verhalen op gs verschijnen, maar deze vond ik maar wat magertjes..

 • 5 jaar geleden bluelion

  ''korte verhaal'' seriously? ZONDER E

 • 5 jaar geleden xmae

  Maaike :s

 • 5 jaar geleden omg_it's_me!

  Leuk!!

 • 5 jaar geleden maroon5

  Whoow, heftig!!

 1. 1