News

Gossip Girl(scene) week 40

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Bron beeld: Reporters

Naya Rivera & Big Sean verloofd
Glee’s Naya Rivera en Big Sean zijn verloofd! Naya (beter bekend als Santana uit Glee) en rapper Big Sean werden in april dit jaar voor het eerst samen gespot en gaven al snel toe een setje te zijn.

Hoe de twee elkaar ontmoet hebben? Twitter! Ze besloten elkaar te volgen, er volgden een paar Direct Messages en toen kwam er een date. Hoe 2.0 van Naya en Sean? Afgelopen week besloot Big Sean de liefde te bezegelen met een ring en Naya zei vermoedelijk ‘ja!’, want ze werd afgelopen week al met een knoeperd van een diamant om haar vinger gespot.


Bron beeld: Reporters

Jaden Smith & Kylie Jenner een setje?
Jaden Smith en Kylie Jenner werden afgelopen week hand in hand rennend voor de paparazzi gespot. Jaden en Kylie gingen samen naar de bioscoop, waar ze met Kylie’s vader Bruce en halfbroer Brody hadden afgesproken.

Kylie stuurde eerder deze week al een ietwat cryptische tweet “I loved him, I loved him, I loved him, I loved him. And I still love him. I love him.” Grote kans dat dit over Jaden gaat.. Wij geven in ieder geval onze stempel van goedkeuring!


Bron beeld: Reporters

Kris & Bruce Jenner gaan scheiden
En terwijl de liefde tussen Jaden en Kylie Jenner lijkt te groeien, lijkt het er nu dan toch echt op dat Kylie’s ouders uit elkaar gaan. De zus van Mama Kris vertelt tegen een Amerikaans Magazine dat de scheiding inmiddels is aangevraagd. Lekkere zus ben je dan, als je dat tegen de pers vertelt.

De relatie van Kris en Bruce zou al tijden up and down gaan, ze doen nog steeds dingen samen, maar van een relatie zou geen spraken meer zijn. Kris’ zus gaat verder en vertelt dat Kris ontoelaatbaar gedrag vertoont in het bijzijn van haar schoonzonen Scott Disick en Lamar Odom. Als Kris dronken is, zou ze met de mannen flirten.

Bijzonder verhaal.. waarom zou je als zus dit tegen de pers vertellen? Maar waar rook is, is vuur…


Bron beeld: Terry Richardson

Miley Cyrus heeft advies Sinead O’Connor niet nodig
De Ierse zangeres Sinead O’Conner schreef afgelopen week een open brief aan Miley Cyrus. In de brief de ze op haar blog plaatste schreef Sinead onder andere dat Miley op moest passen niet de hoer van de muziekindustrie te worden.

Miley kon de brief niet waarderen en schreef een aantal tweets gericht aan Sinead. Zo schreef ze onder andere andere ‘Before there was Amanda Bynes, there was Sinead O’Conner’ onder de tweet plaatste ze screenshots van wat vreemde tweets die Sinead de afgelopen tijd geplaatst heeft. Ook vertelde ze Sinead dat ze helaas geen tijd had om een open brief terug te sturen, omdat ze het druk heeft met de voorbereidingen voor Saturday Night Live, de show die ze dit weekend host. Ook plaatste Miley een foto waarbij Sinead een foto van de paus verscheurd tijdens haar optreden bij SNL.

Miley lijkt te willen zeggen; Sinead, kijk eerst naar jezelf voordat je je met andere mensen bemoeid.. wij kunnen haar geen ongelijk geven..

Taylor Swift vindt vrijgezel zijn relaxed
Tot begin dit jaar hadden we hier in de Gossip Girl iedere week wel weer een verhaal over het liefdesleven van Taylor Swift, maar sinds het begin januari uitging met Harry Styles lijkt het liefdesleven van Taylor erg rustig te zijn.

In het november nummer van de Amerikaanse Glamour vertelt Taylor dat ze het eigenlijk wel relaxed vindt zonder vriendje en dat komt gedeeltelijk door haar bekendheid. Met wie Taylor ook is, de verhalen worden verzonnen waar ze bij staat. De reden dat haar relaties nooit lang geduurd hebben, komt naar eigen zeggen omdat ze nog nooit perfect bij iemand gepast heeft.

Good for you TayTay!

Bronnen: Ohnotheydidn't, Just Jared

Must reads 👀