Lifestyle

Must see: ‘Miley: The Movement’

Je kunt tegenwoordig geen website meer lezen zonder een bericht van Miley. Ook Girlscene lijkt soms wel Miley-scene ;-). Maar hoe kunnen we haar ook negeren na het spraakmakende VMA's optreden, de break-up met Liam en haar nieuwe hit 'Wrecking Ball'. Het mag duidelijk zijn dat de zangeres populairder dan ooit is. Maar wie is de échte Miley? Dat wordt onthuld in haar documentaire op MTV; 'Miley: The Movement'. Meer weten? Lees snel verder. 


Bron: reporters

Sinds haar optreden op de MTV Video Music Awards is Miley Cyrus niet meer weg te denken uit het nieuws. Zo blijven de nominaties voor de MTV EMA binnenstromen en is ‘twerken’ nu officieel opgenomen in het dagelijkse vocabulaire. Miley was hiervoor al een superster, maar toen stond ze bekend als een schattig Disney-sterretje. Dat is nu wel anders: een drastische haircut heeft haar gedrag en imago volledig veranderd. 

In 'Miley: The Movement' gunt de zangeres jou een kijkje in haar leven. Zender MTV heeft vier maanden toegang gekregen tot het turbulente bestaan van één van de meest populaire popsterren van dit moment. Wie is Miley nu echt? Wat is het verhaal achter de popster? Waarom heeft ze bepaalde keuzes gemaakt? Wat zijn haar nieuwe drijfveren? Deze vragen -en meer- worden allemaal beantwoord in de documentaire. 

De intieme documentaire duurt een uur en laat de hele Miley evolutie zien tot aan de release van haar album 'Bangerz' (dat op 8 oktober verschijnt). 'Miley: The Movement' laat de successen en tegenslagen thuis, in de studio en onderweg zien. Ook de planning, repetitites, optredens en de mediagekte rondom haar MTV VMA optreden met Robin Thicke worden vertoond. 

Bekijk hieronder de trailer:

Watch on YouTube

Miley's documentaire wordt in oktober wereldwijd uitgezonden op MTV. In Nederlands verschijnt 'Miley: The Movement' op 4 oktober om 20.50 op de buis. De documentaire wordt hierna ook online uitgezonden op mtv.nl.

Wil jij 'Miley: The Movement' zien? Ga jij er vrijdag voor zitten?