Health

10 minuten work-outs voor busy ladies!

Natuurlijk willen we allemaal een killer body, maar erg veel zin (en tijd) om te sporten hebben we niet. We moeten naar school, hebben een baantje 's avonds en/of in het weekend, we willen onze vrienden zien, we willen onze favoriete tv-series niet missen, we willen ook gewoon minstens acht uur slapen iedere nacht.. Waar halen we de tijd vandaan om aan dat kick-ass lichaam te werken? Goed nieuws… ook met 10 minuten per dag kom je al een heel eind. Wij vonden 5 work-outs die je in 10 minuten doet!

Ook zo jaloers op het lichaam dat Heidi Klum op haar 40ste nog steeds heeft? Haar trainer heeft in samenwerking met Popsugar een 10-minuten work-out gemaakt. Niet bang om te squatten? Dit is jouw work-out!

Ga jij liever voor een danswork-out? Bekijk dan deze video van Tiffany Rothe. Shake your hips en maak die taille strak!

Of ben jij meer een cardio-meisje? Jessica Smith geeft een tien minuten work-out waarin cardio centraal staat. Sweat it like it's hot!

Is jouw grootste droom een sixpack? Deze work-out moet daarvoor zorgen. V-ups, mountainclimbers en planken, dat is wat je tijdens deze work-out doet. Als het ons het lichaam van het meisje in de video gaat bezorgen, dan hebben we het er allemaal voor over…

Tracy Anderson heeft onder andere Madonna, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Shakira, Nicole Richie en Courteney Cox getraind. De work-out hierboven deed Tracy met Gwyneth Paltrow toen ze strak moest worden voor Iron Man 2. 10 minuten, meer heb je niet nodig!

Welke work-out ga jij als eerst proberen?

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀