Horoscoop: Oktober

Lifestyle door Redactie

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand oktober jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!


Bron

Ram
Wow, jij barst van de energie! Je begint met volle moed aan de nieuwe maand, niks kan je tegenhouden. That's the spirit, Ram! Waar je vorige maand nog vermoeid was, heb je nu dubbel zoveel energie. Oktober is de perfecte maand om nieuwe dingen te ondernemen. Nieuw baantje? Nieuwe hobby? Dit is je kans. Je zal er zeker geen spijt van krijgen. 

Schorpioen
Vorige maand stond in het teken van de liefde, deze maand helaas iets minder. Je zult te maken hebben met een conflict and it's not gonna be pretty. Of het nou met je moeder, werkgever, vriendje of zelfs een docent is. Misschien lijkt het op het moment niet zo, maar de ruzie zal de relatie uiteindelijk goed doen. Je hebt al een tijdje last van ergernissen, maar je hebt ze opgekropt. Deze maand zullen ze dus tot een ontploffing komen. Aan het eind van de maand zal alles weer tot rust komen. 

Tweelingen
Deze maand komt er veel op je af. Je hebt het druk, druk, druk en je weet niet waar je moet beginnen. Relax, Tweelingen! We weten dat het moeilijk is, maar take a deep breath. Als je dat doet, dan zul je alles op een rijtje kunnen zetten. Als je je hoofd geordend hebt, dan kun je gerust aan al je taakjes beginnen. 

Kreeft
Mooi jurkje gezien in de winkel? Of ben je alle webshops aan het afspeuren naar de perfecte winterjas? Het lijkt alsof jij in oktober bent getroffen door het shoppingvirus. Helaas heeft je bankrekening andere plannen, van die cijfertjes word je niet echt vrolijk. Het spijt ons om te zeggen, maar we raden het je echt aan om niet toe te geven aan het shoppingvirus. Maar als je eenmaal het droomjurkje vindt, ga er dan voor!  

Leeuw
Aan energie geen gebrek, Leeuw. Je voelt je nog actiever dan normaal en dat is op zich heel positief, maar zoveel energie kan al gauw omslaan in nervositeit en onrustigheid. Ga deze maand daarom een keer in de week extra naar de sportschool, of ren een extra kilometer hard. Het zal je goed doen. 

Weegschaal
Heb jij een relatie? Dan zul je deze maand een stuk closer worden met je vriendje, Weegschaal. Het lijkt wel alsof jullie een stuk beter met elkaar kunnen praten en de dates lijken steeds romantischer te worden. Erg leuk dus! Ben jij nog single? Dan is de kans groot dat jij deze maand iemand tegenkomt die je heel erg leuk vindt. Ook al vind je het een beetje eng, go for it! Trek de stoute schoenen aan en stuur hem een berichtje, want het zou weleens iets serieus kunnen worden... 

Stier
Je bent iets minder gefocusd dan normaal, Stier. Je werkt slordiger en je hebt ook minder motivatie dan gewoonlijk. Hoe kan dat? Bedenk voor jezelf waar het aan kan liggen. Als je iets dwars zit, doe er dan wat aan. Je hebt de neiging om ervoor weg te rennen, maar ga gewoon op je doel af. Je zal zien dat het niet zo moeilijk is als je denkt. Go for it! 

Maagd
Trouble in paradise, Maagd? Je bent over het algemeen niet iemand die snel ontevreden is, maar deze maand is daar een uitzondering op. Niks lijkt te gaan zoals jij het wil. Iets waar jij veel energie in hebt gestopt, dreigt mis te gaan. Maar als je niet te negatief doet, dan zal het allemaal beter worden. Er zijn weleens betere maanden voor jou geweest. 

Vissen
Deze maand is goed voor jouw spaarvarken, Vissen! Je hebt een doel voor ogen en daar wil je deze maand hard voor werken. En al jouw harde werk zal beloond worden, aan het einde van de maand zal er iets heel positiefs gebeuren. Pas wel op dat je je niet verliest in het behalen van je doel, het is ook belangrijk om eens met je vriendinnen af te spreken en een avondje te ontspannen. 

Waterman
Deze maand staat voor jou in het teken van vriendschap. In oktober ben je extra sociaal en staan er veel feestjes op de planning. Door jouw positieve en sociale uitstraling zullen veel mensen in jouw gezelschap willen zijn. Dit kan betekenen dat je mensen ontmoet die weleens echte vrienden zouden kunnen worden, of dat je bestaande vriendschappen sterker worden. Geniet ervan! 

Steenbok 
Deze maand word je uitgedaagd. Dit kan twee kanten opgaan: of je grijpt de uitdagingen met twee handen aan of je verzet je er tegen. Wij raden je aan om er niet tegenaan te schoppen, go with the flow. Het lijkt op het eerste moment heel erg eng, maar je kan het! Geloof in jezelf. Als je dit doet, dan zal dit je op lange termijn flink uitbetalen. 

Boogschutter
Dit is een topmaand voor jou, Boogschutter. Je zult dingen bereiken waar je een enorme boost van krijgt. Je voelt je krachtig en zelfverzekerd. Dat is fijn! Pas alleen op dat je niet te veeleisend wordt. Mensen om je heen doen hun best en de doelen die je hebt bereikt zijn heus wel goed genoeg! Kijk naar wat je hebt, niet naar wat nog mist. Als je dit inziet, dan zal dit al helemaal een fantastische maand worden. 


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld?