News

Justin Bieber’s divagedrag?

Justin Bieber is een van de populairste zangers op de hele wereld. Hij verdient miljoenen met zijn muziek en hij heeft trouwe fans over de hele wereld. Je zou dus wel kunnen zeggen dat hij een superster is. De zanger wordt op handen gedragen. Letterlijk. Tijdens een bezoek aan de Chinese Muur liet Justin zich namelijk dragen door zijn bodyguards. En als het tieneridool wil skateboarden, dan moeten zijn bodyguards maar meerennen… 

Het komt wel vaker voor dat succesvolle acteurs/zangers/realitysterren last krijgen van sterallures als ze eenmaal succes hebben. Justin Bieber lijkt nu ook steeds vaker last te krijgen van een enorm ego. Zo komt hij geregeld veel te laat bij een concert en spuugde hij op zijn eigen fans. Gisteren was Justin in China en daar liet hij zich letterlijk op handen dragen. 

Justin laat zijn bodyguards hard werken. Het is de taak van de bodyguards om de superster te beschermen, maar als je wil werken voor de Biebster dan moet je die taak wel heel serieus nemen. JB snoof wat cultuur op in China door de Chinese Muur te bezichtigen en op onderstaande foto kun je zien dat zijn bodyguards hem de muur op moest dragen.


Bron

Een poosje later had de zanger zin om te gaan skateboarden, dus zijn bodyguards moesten met hem meerennen. Tja, safety first toch?


Bron


Bron


Bron

Justin's fans (Beliebers) zien het niet als verwend gedrag. Op Twitter schreef @MusicOfKidrauhl: “I still can’t get over the fact that Justin made his bodyguards carry him to the top of the great wall of China. He is lazy like me haha.'' @bieberandsupras schreef: “Only Justin would have somebody carry him up the Great Wall of China. Aw my baby boy.''

Ach, misschien krijgen de bodyguards van Justin wel heel veel betaald ;-). 

Wat vind jij? Is dit divagedrag? Of denk je dat Justin er een goede reden voor heeft?

Bron: radaronline

Must reads 👀