Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?


Deze week een Wie rockt de look Supermodel edition! Rosie Huntington Whiteley, Heidi Klum, Doutzen Kroes en Kate Moss waren afgelopen week op stap. 

Rosie arriveert in Londen na haar bezoek aan Paris Fashion Week. Ze draagt een military stijl blazer gecombineert met een simpel wit T-shirt en een leren legging. Haar stoere boots en grote tas maken haar outfit compleet. Rosie mag dan Victoria Secret Angel af zijn, ze ziet er nog steeds top uit.

Heidi Klum verlaat een restaurant in Los Angeles met haar dochtertje Lou. Het model draagt een shirt dress (zonder bh!), legging, hoge laarzen en een hobo tas met studs. Haar casual look maakt ze af met een grote zonnebril en een knot in haar haren.

Doutzen Kroes wordt gespot met haar zoontje Phyllon en man Sunnery James. Doutzen gaat voor basic: een te grote camel vast, strakke jeans en sneakers. Wel in combinatie met een designer zonnebril, natuurlijk! Doutzen is terug in New York en afgelopen week wandelde ze lekker met haar gezin langs het water. 

Kate Moss is een stijlicoon en weet als geen ander hoe ze een basic outfit rockt. Donkere skinny jeans is een item waar ze vaak in gespot wordt en deze keer combineert ze het met een army jasje. Kate's pittige schoenen complementeren de kleur van haar jas en door de hoogte van haar haak spiced ze het geheel op. Boom!

Wie rockt de look volgens jou?

Must reads 👀