Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #40

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's. Deze week: streetstyle report, C&A en de langverwachte Zara opening. Oh, en taart natuurlijk!

Maandag
Happy Monday! Vandaag begint de dag met het nieuwtje over het tweede concert van One Direction. Hebben jullie nog kaarten gescoord? 

Maandag is altijd een drukke dag op de redactie. Danique is terug van haar trip naar Berlijn waar ze Katy Perry interviewde. Vorige week was het opvallend rustig op de redactie, maar met de terugkomst van Danique is de rust niet wedergekeerd! ;-) Het is een gezellige boel nu ze terug is op kantoor en iedereen heeft over haar Katy Perry-avonturen gehoord. De dag bestond verder uit schrijven en schrijven, zoals elke dag, mailtjes beantwoorden en telefoontjes plegen. 

Fashionscene stagiaire Britt was afgelopen weekend jarig. Hiep hiep hoera! Natuurlijk ontgaan verjaardagen de andere redactieleden niet en daarom bracht Britt, goede stagiaire die ze is, taart mee. We love cake! Iedereen heeft heerlijk gegeten van haar kersencheesecake en hazelnootschuimtaart. 

's Middags bracht Renée een bezoekje aan Oona PR om iets op te halen voor een winactie die binnenkort op Girlscene komt! Daarna maakte Renée de straten van Amsterdam onveilig met haar camera voor een streetstyle report, want de Girlscene streetstyle rubriek komt terug. We hopen dat jullie het leuk vinden!

Emma ging op haar vrije dag naar de kapper en knipte haar lange blonde haren af. Haar nieuwe kapsel is helemaal on trend en het staat Emma erg goed. :-)


Sneak peak streetstyle...

Dinsdag
Happy New Hair! Emma verscheen dinsdag weer op het kantoor met haar nieuwe hairdo. Even wennen hoor, deze korte lokken. Gelukkig ontving ze leuke reacties van de redactie. Ennnn er was nog iets leuks over van de vorige dag: TAART! Jullie weten inmiddels wel hoeveel wij daarvan houden. Een paar redactieleden konden deze lekkernij helaas niet eten aangezien ze weer op een gezonde lifestyle zijn overgestapt. Dan maar aan worteltjes knagen! 

's Middags gingen Danique en Emma naar de C&A. 'Huh C&A, is dat niet voor oudere mensen?' horen we je al denken. Wij moeten eerlijk bekennen dat we er ook zo over dachten, maar dit bezoekje heeft onze gedachten veranderd. Danique en Emma hebben daar iets leuks gevonden, daarover later meer. Voor nu hebben we een foto inclusief stoere pet voor je ;-). Aan het einde van de middag ging Renée weer de straat op om stijlvolle meiden te fotograferen. Ben jij weleens in Amsterdam te vinden en zie je er leuk uit? Dan maak ook JIJ kans om gekiekt te worden.  

Ook kregen we een leuk pakketje van Wii. Op 2 oktober lanceert Nintendo ultieme party games: Wii Party u (80 nieuwe minigames, van tafelvoetbal tot honkbal) en Wii Karaoke U  (laat je vrienden zien hoe goed je kunt zingen) voor de Wii U. Een feestje gegarandeerd met deze games!

's Avonds was Danique in de Zalando pop-upstore te vinden. Deze winkel is tijdelijk geopend in de Kalverstraat in Amsterdam. Helaas de pop-upstore alweer gesloten nu jullie dit lezen. Hopelijk opent Zalando gauw weer een pop-upstore (of beter nog: een permanente winkel), want er waren leuke items te vinden. 

Woensdag
Danique, Renée en Emma zaten deze dag gezellig op een rijtje te werken. Artikelen schrijven, mailtjes beantworden, telefoneren... Je kent het inmiddels wel. Als nieuwtje hadden we Britney's nieuwe videoclip, dus 'Work B**ch' galmde die ochtend door het kantoor. Op gegeven moment hadden we zin in een ander muziekje en toen besloten we om -don't judge us- Sky Radio Christmas op te zetten. Wij zijn er inderdaad héééél vroeg bij, maar wat is er nou gezelliger dan de kerststemming? :-)  

Eigenlijk wilden we deze maand gezond doen, maar we hadden nog snoep in de kast liggen... Je begrijpt we de verleiding niet konden weerstaan, het lag in een straal van één meter op ons te wachten! We hebben dus aan onze cravings toegegeven. Ach ja, het waren toch gluten- en vetvrije snoepjes. 

's Middags brachten Danique en Emma weer een bliksembezoekje aan C&A, omdat ze de voorgaande dag de portemonnee waren vergeten. Hoe dom! We hebben het item bij C&A achtergelaten (handig, je kunt een item wel drie dagen laten achterhouden) en nu is het dan eindelijk in ons bezit. Verder hebben we nog meer artikelen geschreven en pakketjes gemaakt. De pakketten zijn dit keer zo groot, dat het een heuse toren is geworden. Misschien zit er wel een pakketje voor jou tussen! 

Donderdag
Danique was een dagje vrij, Renée werkte thuis... Annemerel en Emma waren op het kantoor te vinden. Altijd gezellig, want Annemerel en Emma kunnen altijd héél goed praten over alles wat te maken heeft met celebrities, series en muziek. Ze hebben even het nieuwe album van Miley (ja, wij hebben 'm al) doorgesproken, maar daarna moesten ze toch echt aan het werk. 

De gezelligheid was van korte duur, ook omdat Annemerel al gauw wegging voor de opening van Zara in de Kalverstraat, Amsterdam. Deze winkel was een paar maanden gesloten voor een grondige verbouwing, tot grote spijt van alle Zara-lovers op de redactie. Gelukkig werd het lange wachten beloond, de winkel is nu de grootste Zara store in de wereld (even groot als het filiaal in Milaan). Zara Kalverstraat heeft ook een hele nieuwe indeling en natuurlijk genoeg fabulous clothes. Vanaf 4 oktober is de Zara weer open, shop till you drop! 

Zoals gezegd werkte Renée vanuit huis, omdat ze na het werken naar de musical Jersey Boys ging. Woehoe! Maar eerst schreef ze artikelen en testte ze twee producten uit: sleep-in rollers en OPI Liquid Sand nagellak. De OPI kleur heet 'My Current Crush' en is limited edition. Binnenkort op Girlscene, natuurlijk. :-) De sleep-in rollers waren trouwens nogal een gedoe als je a-technische moeder fotograaf speelt. Dit levert een mooie fail-compilatie op... Ehh, oeps! Voortaan toch maar selfies maken?

Vrijdag
TGIF! De dag begon met een mega plensbui, zoals dat gaat in de herfst... Alsof de regen nog niet genoeg reden is om te janken kwam ook nog eens de promo van Glee's tribute voor Finn uit. Heb jij ook stiekem een traantje weggepinkt? 

Emma en Renée tikten erop los vandaag, terwijl Danique al van haar weekend genoot. Nou ja, genieten... Ze ging als een speer naar de sportschool. Het is maar wat je genieten vindt! ;-) Maar Emma en Renée gingen ook als een speer, want vandaag stond in het teken van Sinterklaas gerelateerde artikelen schrijven. Nu al? Jep. De planning zit tot december hartstikke vol met zes artikelen per dag. We nemen nog maar een kruidnootje om in de stemming te komen!

We houden trouwens de hele dag nauwlettend het weer en Buienradar in de gaten en zodra het droog is pakken we onze kans. Spontaan stoppen we met tikken, trekken onze jas aan en vertrekken richting het postkantoor als een soort Speedy Gonzales. De cadeautoren van Pisa die op woensdag gebouwd is moet natuurlijk wel weggebracht worden. Emma bepakt en bezakt haar fiets met de mega pakketten die we naar de Girlscene lezeressen sturen. Deze keer versturen we zelfs twee laptops. We zijn heus niet jaloers dat wij geen kans hadden om te winnen... Veel plezier met de laptop lucky winnaressen! 


Laat je niet tricken. We hadden nog meer pakketjes bij ons! 

Wat heb jij deze week gedaan?

Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved