News

Gossip Girl(scene) week 39

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 

Het huwelijk van Khloé en Lamar lijkt er niet beter op te gaan. Khloé, die zichzelf sinds haar huwelijk 'Khloé Kardashian Odom' noemt, heeft afgelopen weekend zelfs 'Odom' bij haar Instagram accountnaam verwijderd. Oh oh… en jullie weten het, wanneer het op social media over is, dan is het écht voorbij..

Miley Cyrus is niet blij met Liam's publieke display of affection voor Eliza Gonzalez. De wonden zijn nog vers en dan laat hij zich nu al in het openbaar zoenend fotograferen met een ander meisje. Helemaal, omdat Liam Miley altijd verbood openbaar affectie te tonen en al helemaal niets op social media over hun relatie te plaatsen.

Het voelt volgens insiders voor Miley als verraad. Niet voor niets barstte Miley tijdens een optreden van haar nummer Wrecking Ball vorig weekend in tranen uit. Maar volgens deze zelfde bronnen hoeven we ook geen medelijden met Miley te hebben, ook zij zou al weer aan de man zijn. Haar producer 'Mike Will Made It' zou de gelukkige zijn. 

Britney Spears staat binnenkort met haar show in Vegas. Maar de kaartverkoop gaat niet zo goed als verwacht. Van de zestien shows zijn er op dit moment pas drie uitverkocht en dat terwijl er maar 4500 plaatsen in het theater beschikbaar zijn.

Verwacht werd dat de eerste zestien concerten binnen no-time zouden zijn uitverkocht, er staan namelijk nog zo'n 34 shows voor volgend jaar gepland, maar als de kaartverkoop zo dramatisch blijft, wordt daar wellicht van afgezien..

Sofia Vergara had het afgelopen weekend erg naar haar zin op Instagram. Binnen 24 uur plaatste ze meer dan 40 foto's! Het was het Emmy-weekend en haar familie uit Colombia was bij haar in LA om de awardshow bij te wonen.

Na de awardshow (waar Sofia een Emmy won met haar serie Modern Family) was er natuurlijk een afterparty. Op de afterparty gaf Sofia een lesje twerking aan Miley.. op Instagram schreef ze "Miley Cyrus this is where the twerk was invented. Colombia!"


Bron beeld: Reporters

Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn nu al ruim een jaar samen en zijn niet schuw van een beetje PDA (Public Display of Affection).. Blijkt nu, reden dat ze zich zo op hun gemak voelen is omdat Ashton en Mila ' het al doen' sinds in 1998.

Mila's alle eerste kus OOIT kreeg ze tijdens de opnames van That 70's Show in 1998, vijftien jaar geleden. Het klokje lijkt nu dus rond te zijn. Mila is weer samen met haar eerste 'zoenpartner'. Zou er dan ook snel een verloving en trouwerij aan komen?

Bronnen: Ohnotheydidn't, PerezHilton, Nu.nl, HollywoodLife

Must reads 👀