Beauty

Get the Christmas Look van LOOkX!

Jingle bells, jingle bells! Heb jij al een beetje zin in kerstmis? Misschien ben je -net als wij- al aan het nadenken over je kerstlook. Met de feestdagen kunnen we lekker uitpakken met de mooiste jurken en de spannendste make-uplooks. Dat is heel leuk, maar daar heb je wel inspiratie voor nodig. Emma kreeg een tijdje geleden een erg leuke en hippe kerstlook van LOOkX. Hier lees & zie je hoe je stap voor stap dezelfde look kunt krijgen. You will look fabulous! 

Girlscene's Emma bracht een tijdje geleden een bezoekje aan LOOkX. Hier werd zij geholpen door super aardige medewerkers die haar voorzagen van advies op maat. Zo kreeg zij een huidanalyse. Wat bleek? Emma heeft een droge en gevoelige huid en dient goede verzorging te krijgen. Gelukkig heeft LOOkX hier een paar fijne crèmes voor. 

Maar goed, ze kwam natuurlijk voor een mooie make-uplook! Omdat Emma altijd een speciale make-uplook wil voor kerst, maar nooit weet wat, leek het haar een leuk idee om een kerstlook te krijgen. Daar wist LOOkX wel raad mee! En het leukste van alles? Jij kunt stap voor stap zien en lezen hoe je dezelfde look kunt krijgen. Doe je mee? 


Emma voor de Christmas Look

Stap 1. Breng een LOOkX Dagcrème aan met SPF als basis. 

Stap 2. Verdeel één of twee pompjes van de LOOkX Silky Touch Foundation met de foundationkwast over het hele gezicht. Werk van binnen naar buiten en vergeet het gebied onder de ogen niet. Strijk het product vervolgens uit met je vingers, zodat het mooi versmelt met de huid.

Stap 3. Breng de LOOkX Concealer aan op de plekken waar dat nodig is. Denk aan het gebied onder de ogen, de neusvleugels en de mondhoeken. Klop het product in met je ringvinger.

Stap 4. Matteer het hele gezicht met de LOOkX Compact Powder in de kleur Pure Beige of Deep Beige.

Stap 5. Gebruik de LOOkX Natural Velvet Mineral Powder om de jukbeenderen te accentueren. Breng aan als blusher vanaf de appeltjes van de wangen richting de slapen. Begin met weinig product en bouw het op tot het gewenste resultaat.

Stap 6. Breng als basis voor een paar smokey eyes een dunne lijn LOOkX Eye Pencil in zwart aan onder het oog en een wat dikkere op het bovenste ooglid. Vervaag dit tot in de arcadeboog met een Blender Brush.

Stap 7. Breng met de Blender Brush de zwarte oogschaduw (nr. 403) uit de LOOkX winter 2013-2014 collectie aan op het onderste en bovenste ooglid. Tip: doe je dit met een drukkende beweging, is de intensiteit van de oogschaduw groter en blijft het beter zitten.

Stap 8. Breng (ook weer met een Blender Brush) op het midden van het bewegende ooglid de blauwe kleur (nr. 400) aan als accent. 

Stap 9. Veeg de Blender Brush schoon met een tissue (belangrijk voor het kleurresultaat) en breng vervolgens de grijsbeige oogschaduwtint (nr. 401) aan op de randen van je smokey eye (onder de rand van het onderste ooglid en boven de arcadeboog), om het verloop mooi vloeiend te maken. Breng ook een beetje aan in de binnenste ooghoek. Tip voor meer contrast: strijk een toefje witte oogschaduw (nr. 403) net onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek met een Blender Brush. Wel eerst weer even met een tissue schoonvegen.

Stap 10. Voor een volle, zwoele look maak je een zigzaggende beweging met de LOOkX Ultralash Mascara; die bereikt de basis van de wimperhaartjes goed. Werk de mascara vervolgens uit naar de uiteinden van de wimpers.

Stap 11. Zet de wenkbrauwen tot slot aan met het nieuwe LOOkX Eyebrow Pencil, en lippen met een nude of zachtroze lipstick (nr. 202) of gloss.

Stap 12 (optioneel). Voor de extra wow-factor kun je nog wat losse glitters op je ooglid doen. Bij Emma is gekozen voor lichtblauw (bijna ijsblauw), want dat staat heel mooi bij haar ogen. Jij kunt natuurlijk voor een andere kleur kiezen. 

Tadaaaaa!

Get the look! 


1. Foundation, € 37,50
2. Concealer, € 20,25
3. Compact Powder, € 20,85
4. Eye Pencil, € 17,65


5. Wenkbrauw Pencil, € 17,65
6. Oogschaduw, € 7,75
7. Moonshimmer, € 19,25
8. Lipgloss, € 18,25
9. Oogschaduw, € 7,75 

Enjoy your Christmas look! 

Ga jij deze kerstlook maken?