Disaya

Fashion door Redactie

Het is een feit dat de meeste vrouwen een zwak voor mooie sieraden hebben. De een houdt van bling bling, de ander gaat voor subtiel en weer een ander houdt van lekker gek. Ga je voor lekker gek en opvallend? Dan is het label ‘Disaya’ wat voor jou! Hip, trendy, apart en zeker uniek.

De vrouw achter dit concept is Disaya Sorakraikitikul, zij is de ontwerpster van het bekende label. Naast de aparte sieraden, staat het label ook als modelabel bekend. De invloeden uit de sieradencollectie zie je ook in de kledingcollectie terug. Lekker apart en funky!

Maar de echte eye-candy die zie je vooral in haar sieradencollectie terug. Je ziet vrolijke kleuren, grappige vormen en opvallende details. Zoals sieraden in de vorm van dieren, als uiltjes en hondjes… En niet te vergeten de armbanden in snoepkleurtjes!

Helaas is het label niet in Nederland te koop, alleen in Amerika, Thailand, Japan en Engeland. Maar mocht je er toevallig op vakantie gaan, dan is zeker de moeite waard eens binnen te lopen! Wil je meer weten over Disaya? Check dan haar website.

door Danique