Celebs

Win: Wildcard voor de halve finale van de Elite Model Look!

Laatste kans op een modellencarrière! Meer dan 900 meiden en jongens deden de afgelopen weken mee aan castings van de Elite Model Look 2013 en maar liefst 84 meiden en 30 jongens zijn geselecteerd om door te gaan naar de tweede ronde. Heb jij ook meegedaan, maar was je helaas niet door of wilde je graag meedoen maar is het niet gelukt? Dan hebben wij goed nieuws. Girlscene mag namelijk 1 wildcard weggeven voor de halve finale!

Elk jaar is het team van de Elite Model Look op zoek naar het nieuwe gezicht van Nederland. Elite Model Look is de bekendste en meest prestigieuze modellenwedstrijd ter wereld. Jaarlijks schrijven heel veel meiden (en sinds dit jaar ook jongens) zich in met de hoop om de finale te halen. Niet zo gek, want veel bekende modellen zijn hun carrière gestart met deze wedstrijd. Denk aan Gisele Bundchen, Diane Kruger, Alessandra Ambrosio en Cindy Crawford. Niet de minste namen dus!

Heb jij de castingdagen gemist of wil jij nog een poging wagen? Grijp dan nu je kans om alsnog mee te doen met Elite Model Look! 

Wat moet je hiervoor doen? 
Het is heel simpel. Stuur drie foto's: 1 portretfoto, 1 close-up van je gezicht en 1 waar je helemaal op staat naar danique@girlscene.nl. Dit kun je tot en met 15 september insturen. Op 17 september maken we de winnares bekend, stuur je foto's dus op tijd in! 

Voorwaarden
Er zijn wel een aantal voorwaarden om mee te kunnen doen aan Elite Model Look:
Leeftijd tussen 14 en 22 jaar

Minimale lengte van 172 cm
Je bent 22 september (datum halve finale) en 4 oktober (datum finale) beschikbaar

Samen met de jury van Elite Model Management Amsterdam kiezen wij dan 1 winnares uit die 22 september meedoet in de halve finale in de salon van Rob Peetoom Hair+Make-up aan de Elandsgracht in Amsterdam.

Ben jij de winnares van de Elite Model Look Nederland 2013? Doe mee en wie weet win jij een contract bij Elite Model Management Amsterdam en wie weet zelfs een plek in de prestigieuze World Final op 27 november in Shenzhen China. Hier zullen talenten uit de hele wereld strijden om de titel Elite Model Look 2013, een 3-jarig contract bij het Elite Model Agency Worldwide en wereldwijde bekendheid.

Doe mee en wie weet sta jij wel in de halve finale van Elite Model Look

Must reads 👀