Food

Healthy People SUPERFRUIT sappen

De meeste fruitsappen en frisdranken zijn niet zo goed voor onze lijn omdat ze bomvol suiker zitten. Gelukkig bestaan er Healthy People SUPERFRUIT sappen. De fruitsappen met een frisse en zoete smaak zijn niet alleen dorstlessend, maar zitten ook boordevol antioxidanten. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je een glas SUPERFRUIT sap drinkt, want er zitten niet veel calorieën in! Girlscene probeert vier smaken uit.

De smaken die Danique, Emma en Renée proberen zijn:
kokoswater ananas
blauwe bosbes en framboos
granaatappel en framboos
kokoswater mango

Vooral de kokoswater met mango viel goed in de smaak! Het proeft net als normale vruchtensap, maar dan met minder suiker en calorieën. 


Kokoswater ananas
Kokoswater is hartstikke goed voor je. Het is een natuurlijke dorstlesser, dus perfect als je bijvoorbeeld hebt gesport of iets hebt gedaan wat veel inspanning kost. Het kokoswater bevat weinig calorieën en smaakt net even wat beter door de ananas die in dit SUPERFRUIT sap zit!

Suiker en aantal calorieën per 100 ml:
7,5 gram / 32 kcal


Blauwe bosbes en framboos
De bosbes is een krachtig besje die goed is voor ons lichaam. Het is een antioxidanten bommetje die ervoor zorgt dat het lichaam gezond blijft. Deze SUPERFRUIT sap is een mix van bosbes, framboos, appelsap en witte druivensap.

Suiker en aantal calorieën per 100 ml:
10,8 gram / 49 kcal


Granaatappel en framboos
Door dit sap te drinken krijg je voldoende antioxidanten binnen. Granaatappel zit, net als bosbessen, vol antioxidanten. Deze fruitsoort is minder bekend, maar is ontzettend goed voor je. De frisse granaatappel en zoete framboos geven je energie. 

Suiker en aantal calorieën per 100 ml:
10,3 gram / 45 kcal


Kokoswater mango
Healthy People heeft nog een kokoswater variant in de winkel liggen! Namelijk de smaak kokoswater met mango. Kokoswater lest de dorst en mango geeft een zoete smaak aan het water. 

Suiker en aantal calorieën per 100 ml:
8,3 gram / 38 kcal

Healthy People is te koop in de supermarkt voor € 1,99 bij de gekoelde sappen.

Ga jij de Healthy People Super Fruit sappen proberen?

Must reads 👀