Lifestyle

De meest verwende huisdieren

Denk jij dat mensen alleen verwend kunnen zijn? Think again! Er zijn namelijk ook talloze dieren die dagelijks flink in de watten gelegd worden door hun baasjes. Een eigen iPad, een royale erfenis, een hele kledingkast… Niks is te gek! Wij zetten de meest verwende huisdieren voor je op een rijtje.


Bron

Tinkerbell
Baasje: Paris Hilton

Het meest beroemde huisdier is misschien wel de chihuahua van Paris Hilton. Tinkerbell is dol op kleding en is in het bezit van roze Chanel truien, Louis Vuitton puppy slippers en talloze tassen waar zij in gedragen kan worden. Ze overnacht in een heuse honden mansion, maar die moet ze dan wel delen met de andere huisdieren van haar baasje. Het hondje heeft zelfs een boek gepubliceerd -oké, in samenwerking met een schrijver- met de naam 'The Tinkerbell Hilton Diaries'. Toen de chihuahua vermist was, loofde haar baasje een beloning van $5000 uit. Gelukkig voor Paris was haar Tinkerbell na een weekje weer gevonden. Phew! 


Bron

Trouble
Baasje: Leona Hemsley

Het hondje Trouble wordt zelfs na de dood van het baasje verwend! Hoe dat kan? Nou, de steenrijke hotelmagnaat Leona heeft haar geliefde viervoeter een uhh… érg royale erfenis nagelaten. Trouble heeft maar liefst 12 miljoen dollar gekregen! Helaas voor het hondje (of niet) heeft een rechter besloten dat Trouble 'maar' $2 miljoen mocht houden, de rest van het bedrag is naar het goede doel gegaan. Trouble woont nu bij de manager van het Hemsley Sandcastle Hotel. 


Bron

Choupette
Baasje: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld's kat Choupette slaapt op een kussen en heeft maar liefst twee persoonlijke dienstmeisjes (Francoise en Marjorie) die altijd voor haar klaar staan. Daarnaast wenst Choupette altijd aan tafel te eten en ze heeft een eigen tuin. Het harige dier vermaakt zich het liefst met haar iPad. Zou Choupette haar tweets dan echt schrijven met haar poot? 😉


Dit is niet Max. Bron

Max
Baasje: George Clooney

George Clooney is een echte womanizer, maar een tijdje geleden deelde hij alleen het bed met zijn varken Max. Helaas is het dier in 2006 overleden, maar 18 jaar lang was hij de beste vriend van de acteur. Hij ging zelfs mee naar interviews! 


Dit zijn niet Tina en Kate. Bron

Tina & Kate
Baasje: Nora Hardwell

Honden Tina & Kate zijn in het bezit van een mega villa met meer dan twee hectare grond. Hun baasje Nora is op 89-jarige leeftijd overleden, maar in haar erfenis stond dat haar honden haar huis mochten hebben. Daarnaast liet Nora een bedrag van $70.000 achter zodat haar trouwe dierenvrienden sowieso genoeg te eten zouden krijgen. Ook heeft het baasje geregeld dat het huis ten alle tijden schoon wordt gehouden, daar hoeven Tina en Kate dus ook niet meer aan te denken. 


Bron: reporters

Daisy
Baasje: Jessica Simpson

Jessica Simpson zorgt ervoor dat haar hond een luxe leven leidt. Ze leeft, eet en reist in stijl. Zo heeft Daisy de duurste outfits en tijdens een hotelovernachting bestelde Jess niet alleen eten voor zichzelf, maar ze vroeg de kok ook om een speciaal maaltje voor haar viervoeter. Geen doggiebag voor Daisy! 


Bron

Prince
Baasje: Emma Butarrazzi

Het leven van Emma Butarrazzi staat in het teken van haar hond Prince. Ze spendeert maandelijks bijna €300 om Prince te vertroetelen. De 1-jarige hond geniet elke dag van een bubbelbad, terwijl zij shampoo en conditioner in zijn vacht smeert. Vervolgens heeft Prince de keuze uit een van zijn 200 outfits. Natuurlijk moet er ook goed gegeten worden; Prince begint de dag met een gebakken eitje, luncht met fruit en een salade en sluit af met wat hondenkoekjes. Gedurende de dag hoeft Prince zich nooit te vervelen, want hij heeft een breed assortiment aan hondenspeeltjes -inclusief skateboard- of hij maakt een roadtrip met zijn baasje in zijn speciale autostoel. Voor hij naar bed gaat (Prince slaapt uiteraard bij Emma en haar vriend in bed), moet hij nog even flossen. 

Welk huisdier vind jij het meest verwend? Verwen jij je dier weleens?

Bron: businessinsider, sheknows, dailymail

Must reads 👀