Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?

Rihanna arriveert in New York in een stoere outfit. Ze draagt een leren overall, een dikke trui en stoere military boots. Op haar neus staat een grote zonnebril om haar vermoeide (?) ogen te verbergen en te beschermen tegen de flitsen van de camera's om haar heen. Om haar schouder hangt een grote grijze tas.

Heidi Klum loopt samen met haar nieuwe vriend hand in hand over de straten van New York. Haar topje is helemaal on trend! Dunne topjes met een V-hals en dunne bandjes zie je veel terug op straat en in de winkels. Heidi gaat voor een compleet zwarte outfit, inclusief een paar goede hakken, grote zonnebril en leren jasje.

Khloe Kardashian maakt een moeilijke tijd door. Het gaat niet goed tussen haar en haar man Lamar Odom. Khloe staat vaak in de sportschool en dat is te zien aan haar figuur in dit jurkje. De bodycon jurk showt haar curves goed. Ze combineert het met legergroene laarzen met hak.

Reese Witherspoon neemt haar koffie of thee mee naar een afspraak. Ze ziet er chique uit zonder dat het lijkt alsof te veel moeite heeft gedaan. Met een klassieke tas om haar arm van The Row en grote statement ketting maakt ze haar outfit af. Verder draagt de actrice een simpele zwarte trui en donkere skinny jeans.

Wie rockt de look en wie slaat de plank mis?

Must reads 👀