Travel

8 hotels om bij weg te dromen

Laten we even doen alsof geld niet meespeelde… Dan zouden we de hele wereld over reizen en verblijven in de meest luxe en bijzondere hotels. Heb je bijvoorbeeld weleens in een 5-sterren iglo geslapen? Klinkt goed toch! Maar wij hebben nog veel meer hotels gevonden waar we bij het zien van de foto al bij wegdromen. Droom je mee?

1. Hôtel de Glace – Quebec City, Canada

We trappen af met een van de meest bijzondere hotels ter wereld. Het is namelijk een 5-sterren hotel in… een iglo! Hôtel de Glace is open van januari tot maart en moet elke winter weer opnieuw gebouwd worden door 60 werknemers. Prijs: vanaf $269 p.p. per nacht. 

2. Cappadocia Cave Resort – Uchisar, Cappadocia, Turkije

Dit hotel heeft misschien wel het mooiste uitzicht in dit rijtje. Het Cappadocia Cave Resort is in een berg gebouwd, waardoor je op een groot stuk van de omgeving uitkijkt. Is het uitzicht nog niet rustgevend genoeg? Geen probleem, er is namelijk een grote spa aanwezig. Prijs: vanaf €269 p.p. per nacht. 

3. Coco Palm Bodu Hithi – Kaafu Atoll, Maldiven

Als je aan het woord 'paradijs' denkt, dan komt dit plaatje waarschijnlijk bij je naar boven. Wow, hier word je toch jaloers van?! Coco Palm Bodu Hithi is gebouwd boven crystal clear water en elke 'hotelkamer' (meer een huis als je het ons vraagt) heeft een eigen hot tub + butler en je kunt snorkellessen nemen. Prijs: vanaf €466 p.p. per nacht. 

4. Kolarbyn Eco Lodge – Zweden

Ben je niet van de immense hotels, maar vind je het leuker om in een knusse omgeving te verkeren? Dan is Zweden jouw bestemming. Dit hotel is een met de natuur en je zal dus back to basics moeten gaan. Romantischer kan niet! Prijs: vanaf 465 SEK p.p. per nacht. 

5. Jumbo Stay – Arlanda, Zweden

Een ander hotel in Zweden is voor mensen die uhhh.. iets anders dan normaal willen. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in de cockpit van een vliegtuig. Een ervaring die je nooit zal vergeten. Prijs: vanaf €239 p.p. per nacht. 

6. Thorngrove Manor – Australië

Houd jij van sprookjes? Dan moet je zeker naar dit hotel gaan. Door de prachtige omgeving en het kasteelachtige pand waan jij je zo in een sprookje. Vooral leuk om hier met jouw prins heen te gaan! Prijs: vanaf €524 p.p. per nacht. 

7. Anantara Golden Triangle – Thailand

Dit hotel is uniek en luxe tegelijk. Je kunt genieten van de meest uitgebreide diners in de mooiste omgevingen. Je kijkt je ogen uit naar de geweldige architectuur van het hotel, maar ook de Thaise natuur is adembenemend. Prijs: vanaf €822 p.p. per nacht. 

8. Museumotel – Frankrijk 

Dit hotel in Frankrijk is echt een stukje kunst. Je kunt overnachten in een van de vele hutjes. Elk hutje is heeft zijn eigen thema en is dan ook anders ingericht. Ga bijvoorbeeld met je lover naar de love-hut en logeer met je beste vriendin in een funky, retro hutje. Plezier gegarandeerd! Prijs: vanaf €200 p.p. per nacht. 

Naar welk hotel zou jij het liefst willen? Heb jij weleens in een heel mooi hotel geslapen?  

Bron beeld: buzzfeed & hotel.info

Pin je favoriete hotel in Pinbook