Food

Uit Pauline’s Keuken: 5 verschillende tosti’s

Deze keer heeft Pauline van Uit Pauline's Keuken 5 tosti ideeën op een rijtje gezet. Makkelijk, snel en iedereen vindt het lekker! Pauline deelt haar geheim voor de perfecte tosti die anders is dan de standaard ham en kaas tosti. Lees snel verder…

Je kunt tosti’s maken in een tosti-ijzer maar je kunt het ook op andere manieren doen. Grill de boterhammen aan weerszijden goudbruin in een grillpan. Reken ongeveer 2 minuten per kant. Of maak het in de oven, rooster de tosti dan in ongeveer 6 minuten op 200 graden in de oven.

Qua vulling kan je eindeloos variëren. Ik gebruik meestal volkoren brood, maar je kan natuurlijk ook wit brood nemen als je dat lekkerder vindt.

Skinny versie  

Besmeer de boterham met smeerkaas en leg daarop 2 plakjes kipfilet. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven. 


Geitenkaas – Avocado  

Snij een halve avocado in plakjes en verkruimel daarover ongeveer 25 gr zachte geitenkaas. Strooi er wat peper en zout over. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven. 

Mexican 

Beleg een boterham met 2 plakjes cheddar smelt kaas. Leg hierop een paar plakjes chorizo en verdeel tenslotte wat salsasaus over de tosti. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven. 

Italia

Besmeer een boterham met pesto, leg hierop een paar plakjes tomaat en een paar plakjes mozzarella. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven. 

Spaanse 

Besmeer een boterham met aioli. Leg hierop een paar plakjes chorizo en een plak belegen kaas. Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven.

Welke is jouw favoriet?  

Over mij:  Ik ben Pauline, ik woon in Haarlem en ik denk in eten. Toen ik klein was bakte ik al koekjes met mijn oma. Op mijn blog Uit Pauline's Keuken kan je al mijn keukengeheimen lezen.