Celebs

Elite Model Look: Beek is booming!

Elite Model Look is in volle gang en jullie kunnen meegenieten! We schreven al eerder over de castingdagen in Groningen en Muiden, maar onlangs vond de laatste én drukste castingdag plaats in Beek. Meer dan 350 prachtige meiden en jongens reisden af naar deze plaats voor een kans in de spotlight. Benieuwd naar deze spannende & laatste dag? En wil je weten hoe je toch nog een plekje kunt veroveren in de wedstrijd? Lees dan snel verder. 

Mode is een feest en dat was afgelopen zondag zeker te merken in Beek waar de Markt in het teken stond van fashion & beauty met als hoogtepunt de Elite Model Look casting. De afgelopen castingdagen waren al een daverend succes, maar deze editie was het allerdrukst. Om 11 uur vormde zich al een rij en deze was dus nog langer dan bij de voorgaande castings! 

Leuk feitje: topmodel Maud Welzen komt ook uit Beek en haar zusje was één van de meiden die meehielp met de inschrijving, het opmeten van de kandidaten en het begeleiden op- en af de catwalk. Verschillende Elite modellen gaven de deelnemers tips.

Belevend Beek zorgde voor een super leuke dag met muziek, stylingtips van S. Oliver, metamorfoses, standhouders van fashion- en beautygerelateerde speciaalzaken in en rondom Beek, gratis goodiebags en hapjes & drankjes. Ook waren er mooie prijzen te winnen. 

Als je meedoet aan Elite Model Look, dan kun je al een beetje proeven van het leven als een bekend model. Waarom? Er waren volop fashion bloggers en pers aanwezig om de wellicht volgende Elite Model Look winnaars en modellen in de dop al te spotten en te interviewen.

De presentatie was in handen van Lindsay Pimontel. Zij stelde de kandidaten verschillende vragen over hun hobby's, opleiding/werk en natuurlijk ambities. Om de sfeer er extra goed in te brengen zorgde DJ Jaimy Vincentie voor de muziek. De jurybestond uit Sven Grüber: director Elite Model Management Amsterdam, Chantal Schouten: Model Manager, Esther van der Weide: Junior Model Manager en Keifer Rockburn: Model Scout. 

De kandidaten die door waren naar de tweede ronde werden weer onder de kundige handen genomen van het team van Rob Peetoom, zodat ze met de perfecte coupe en make-up konden stralen op de foto's die genomen werden door fotografe Lobke Leijser. Ook de wildcard ronde was weer een groot succes. Eén jongen en twee meiden wisten de jury alsnog te overtuigen van hun potentieel en gingen door naar de tweede ronde.

Natuurlijk was ook de cameraploeg van Elite Model Look aanwezig om verslag te doen en de modellen-in- spé te interviewen. De filmpjes zijn te zien op het speciale Elite Model Look YouTubekanaal.

Nu de derde castingdag erop zit gaat de professionele jury zich buigen over een flinke taak, namelijk alle foto's bekijken die gemaakt zijn tijdens de castingdagen van de tweede ronde kandidaten en op basis daarvan een selectie maken van de halve finalisten. De geselecteerde kandidaten krijgen vóór 13 september bericht dat ze doorgaan naar de halve finale die op 22 september plaatsvindt in de salon van Rob Peetoom in Amsterdam. 10 jongens en 10 meiden gaan uiteindelijk door naar de finale op 4 oktober in The Harbour Club. De jury kijkt terug op een zeer succesvolle dag: in totaal gingen 47 kandidaten door naar de tweede ronde (34 meisjes en 13 jongens).

Ben je niet door of heb je niet mee kunnen doen met de castingdagen? Dan hebben we goed nieuws! Als Girlscene-lezeres maak JIJ namelijk kans op een wild card. Zo kun je toch nog meedoen met Elite Model Look om te strijden voor de finaleplaats. Binnenkort onthullen wij alle details en kun je lezen hoe je je kunt opgeven. 

Volg Elite Model Look ook op TwitterFacebook en Instagram

Was jij bij deze dag? En ga jij de kans grijpen en je inschrijven voor de wildard? 

Beeld: ill&lauw (Ilsoo van Dijk & Isidoor van Esch)

Must reads 👀