Real life

Girls issues: wat geef je je vriend cadeau?

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij proberen je te helpen. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Wij helpen! Vandaag helpen we een lezeres die op zoek is naar een cadeau voor haar vriendje.


Bron beeld: weheartit

Hoi Girlscene,

Ik heb bijna een jaar verkering en mijn vriend is ook nog eens bijna jarig. Ik vind het zoooo super moeilijk om een leuk cadeau of een leuke date te verzinnen.

Hebben jullie misschien tips? Ik zoek iets origineels, niet iets standaard zoals een armband, dat heb ik heb al een keer gegeven. We zijn ook al vaak uit eten geweest en naar de bios.

Hihi ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Groetjes C.


Bron beeld: weheartit

Lieve C.,

Alvast gefeliciteerd met jullie één-jarig jubileum en de verjaardag van je vriend. Een mooi moment om hem eens goed te verrassen. Maar hoe?! Je wilt niets standaards geven, dus een luchtje of een sieraad is uitgesloten. Maar jullie gaan ook al vaak naar de bioscoop en lekker uit eten, dus ook dat is niet special genoeg voor deze gelegenheid.

Omdat we niet weten waar jouw vriend van houdt, kunnen we je geen tips geven voor cadeaus in de traditionele zin (als in: tastbare cadeautjes), maar wat dacht je ervan als je voor hem de dag van zijn leven organiseerde. Een hele dag waarin hij en jullie relatie centraal staat.

Voorbereidingen
Zorg er allereerst voor dat je een dag plant waarop jullie allebei de hele dag beschikbaar zijn. Wil je hem verrassen en niet vertellen dat die dag er aan zit te komen, verzin dan een smoesje. Vertel dat je een familiedag hebt bijvoorbeeld en dat je graag zou willen dat hij er de hele dag bij is. (Belangrijk is dan wel dat je je ouders over je plannen inlicht, anders kunnen ze het spelletje niet met je meespelen).

Plannen
Vervolgens ga je aan het werk. Je gaat geen half werk leveren, dus je zorgt dat je van te voren alles heel goed hebt uitgedacht. Reserveringen voor eventuele bezigheden maak je van te voren, eten voor tijdens de dag haal je van te voren in huis. Alle stress die je eventueel op ‘zijn/jullie’ dag zou kunnen krijgen, moet je voor zijn.


Bron beeld: weheartit

Tips
Maar wat moet je dan precies op die dag gaan doen? Dat is natuurlijk helemaal aan jou, maar we kunnen je wel wat suggesties geven..

– Maak een lekker ontbijtje op bed, of neem hem juist mee ontbijten in een goed hotel als je iets meer geld te besteden hebt.

– Ga midgetgolfen. Super origineel (het vriendje van hoofdredactrice Danique deed dit met haar op haar verjaardag!) en je bent lekker bezig.

– Breng een bezoekje aan een leuk zwembad. Het Tikibad in Duinrell bijvoorbeeld.

– Organiseer een picknick in het park (bij mooi weer), of neem hem mee naar zijn favoriete eetcafe.

– Boek een bowlingbaan en ga bowlen. Hiervoor kun je eventueel nog wat vrienden uitnodigen, SURPRISE!

– Kijk een filmpje in de bioscoop, dat doe je misschien normaal ook wel eens, maar doordat het niet het enige is dat je doet en je een complete dag georganiseerd hebt, is dat niet erg.

– Zorg dat wanneer je ‘s avonds thuis komt er een leuk klein cadeautje op zijn kussen ligt. Dat kan een luchtje of een sieraad zijn, een mooi kledingstuk of iets anders waarvan je weet dat hij het leuk vindt.

Nogmaals, de dingen zijn los van elkaar misschien niet het meest origineel, maar samen zorgen ze er voor dat je hem (en jezelf) een onvergetelijke dag bezorgt. De zorg een aandacht die je er aan besteedt zijn zoveel belangrijker dan het geld. Onthoud dat goed.

Have fun!

Liefs,
Girlscene

Must reads 👀