Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. Wij zetten elke week vier verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look?

Paris Hilton stapt zoals altijd op haar hoge pumps naar buiten. Tijdens een avondje uit draagt ze een grijze a-lijn jurk en een zwart leren jasje. Met een dure Chanel tas om haar arm en haar telefoon in de hand is Paris klaar om te gaan. Paris straalt. Zou het door haar toyboy River Viiperi komen?

De jonge Smith-telg Willow besluit om 's avonds laat nog even de winkel in te duiken. Willow Smith heeft geen zin om zich netjes aan te kleden, dus ze stapt de winkel uit in een tijger trui, dik vest, legging en combat boots. De dochter van Will Smith heeft haar eigen stijl en trekt zich niets van iemand anders aan. 

Dakota Johnson a.k.a. Ana Steele in 50 shades of grey verlaat de set na een lange filmdag in een comfortabele outfit. Een grote zonnebril verbergt haar make-uploze ogen. Omdat het zo warm is draagt ze een boyfriend short, losse grijze top en grijze Toms. 

Topmodel en voetbalvrouw Irina Shayk is op stap om bloemen te kopen. Ze draagt een zwarte transparante high-low jurk en om haar arm bungelt een peperdure Hèrmes Birkin tas. Haar zwarte jasje, sandalen en Ray Ban zonnebril maken de look af. Zou ze haar telefoonhoesje bij H&M hebben gekocht?

Wie rockt de look en wie slaat volledig de plank mis?

Must reads 👀