Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #36

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's! 

De meiden van Girlscene zijn de hele dag druk bezig! Zijn we niet bezig met het schrijven van artikelen, het beantwoorden van mailtjes of op zoek naar de leukste nieuwe items dan zijn we wel een nieuwe nagellak of haarspray aan het testen om een review over te schrijven. Ook zijn er afspraken buiten de deur, spannende pakketjes die binnenkomen en maken we heerlijke lunches! Kijk je mee?

Maandag
Yes, Danique is weer terug op de redactie! We hebben haar gemist. Niet dat vandaag iedereen er was om haar een welkom thuis te heten, maar het gaat om het idee. Emma was een dagje vrij, Renée werkte (ziek) thuis en Annemerel kwam pas om 12.00u naar kantoor omdat ze ervoor naar de opening van Topshop in de Bijenkorf was. Niet erg voor Danique, die kon 's ochtends lekker keihard doorwerken en al haar mail wegwerken (waar ze stiekem in het weekend al mee begonnen was, foei Danique!). 

Tijdens het wachten voor de opening van Topshop heeft Annemerel samen met haar collega's van Fashionscene hippe mede-wachtenden op de foto gezet. "Uhhh hallo, mogen we jou fotograferen voor Girlscene en Fashionscene?" De eerste keer is het lastig om te vragen, maar na de tweede keer gaat het al een stuk makkelijker.

De rest van de dag werd er lekker geschreven en nou ja... was het een doodnormale werkdag. Mag ook weleens, toch?

Dinsdag
Eindelijk weer eens met z'n allen op het kantoor! Renée was weer beter en Emma werkte ook weer. Het is altijd gezellig, maar soms moet je ook streng voor jezelf zijn en je koptelefoon opzetten om hard te knallen ;-). Helaas moesten we die ochtend ook afscheid nemen van Ze.nl-redacteur Madelon. Het (enige) pluspunt van afscheid nemen? Dat er lekkere dingen op de redactie zijn! Dit keer werden we verwend met chocolade en Oreo cupcakes, jammie!

Die middag ging Emma naar een event van LOOkX. Hier werd ze in de watten gelegd met een huidanalyse, gezichtsbehandeling en als kers op de taart kreeg ze een mooie look. De look is speciaal bedoeld voor de feestdagen, vandaar dat hij redelijk heftig is. Tijdens het  event zijn er foto's gemaakt, zodat wij jullie stap voor stap kunnen uitleggen hoe je dezelfde look krijgt. Stay tuned!

Op persoonlijk gebied is het ook een spannende tijd voor Danique. Zij is namelijk net verhuisd naar Leiden en haar nieuwe stekkie begint nu echt wat te worden. Danique is gek op interieur, de rest van de redactie is maar wat jaloers op haar inrichting. 

Woensdag
Hot, hot, hot was het op het kantoor! En dat kwam niet alleen door de sexy reclame van Robert Pattinson. Het zonnetje scheen hard en dat betekent altijd dat de temperatuur flink stijgt in het pandje op de Keizersgracht. Gelukkig hebben we een ventilator om ons de nodige verkoeling te bieden. Danique was op woensdag niet aanwezig, wegens een doktersbezoek werkte zij die dag vanuit huis. Renée heeft nieuwe producten van Bourjois getest en Emma zat dit keer zonder zware make-up achter de computer ;-). Verder is er weinig spannends gebeurd... Nee, zelfs geen cupcakes of andere lekkernijen! Dan maar een fris appeltje als snack eten, ook lekker. 

Donderdag
Renée begon de werkdag thuis met de Guhl Color Shine Blond producten en werkte daarna aan haar krullen (later op Girlscene!). Wie mag nou haar haren doen onder werktijd? ;-) Tussen het uploaden van foto's en het schrijven van artikelen kwamen een appeltje en koude druiven als geroepen. Hmmmm, lekker. 

Op het kantoor was het intussen hot, hot, hot (wederom) en druk, druk, druk. De ochtend begon gewoon met artikelen schrijven, maar aan het einde van de dag gingen Danique en Emma naar een paar events. Emma ging naar een presentatie van HEMA, maar doordat er daar iets misging kon ze de presentatie helaas niet meer zien. Wij werken met strakke schema's en we kunnen het ons niet veroorloven om veel tijd kwijt te zijn aan een event. Dan maar naar huis om daar verder te werken! Danique ging naar een winkelopening van Anecdote in 'De 9 Straatjes' te Amsterdam en Hunkemöller om een nieuwe collectie BH's te bekijken. 

Vrijdag
Op vrijdag verscheen de hele redactie in zomerse outfits (lees: shorts, rokjes en crop tops) omdat het zo warm zou worden. Helaas eindigde de dag in regen en KOU! Oeiii, dat was geen prettige terugreis. 

Maar goed, verder met de werkdag. Om 11 uur stapte Danique op haar stalen ros om naar een intieme perslunch van L'Oréal te gaan. Hier kreeg zij de trendcollectie gepresenteerd, waar we ook een artikel over hebben geschreven. Renée ging aan het eind van de middag naar the Great Gatsby, waar ze een alternatief einde te zien kreeg. Samen met Britt van Fashionscene en Colette van Vrouwen keek ze de film in de bioscoop van het Warner Bros kantoor. Echt een must see! Verder was het een gewone werkdag: artikelen zijn getypt en ingepland voor het weekend. Thank God It's Friday! 

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Liefs,
Danique, Annemerel, Emma en Renée

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved