Lifestyle

Verhaal: Geen gevoel (16+), deel 1

De redactie schrijft elke dag leuke artikelen voor jullie, maar er zijn genoeg lezeressen die ook goed overweg kunnen met pen en papier! Deze week lichten wij deel één van het verhaal 'Geen gevoel' van Girlscene-lezeres Nina uit. Het gaat over de achttienjarige Nihal die leeft in de sloppenwijk Tuzlucayir. Ze leeft hier met haar drie jaar jongere zusje Elif en haar tante Eda, want de ouders van Nihal en Elif zijn omgekomen door ziekte. Nihal kreeg op zestienjarige leeftijd te weten dat ze was uitgehuwelijkt met ene Imram. Nihal heeft dit altijd best gevonden, tot ze in de ban raakt van een 49-jarige man. Je leest het verhaal hier! 

De negentienjarige Imram leeft in het rijke deel van Ankara en weet ook al dat hij is uitgehuwelijkt met een arm meisje uit een sloppenwijk. Imram is tegen dit huwelijk, hij wil niet met een arm iemand trouwen en bovendien heeft hij een geheime relatie met Zehra.

Nihal
Langzaam bewoog ik mijn vingers door het zwarte haar van Elif, zoals ik vroeger ook altijd deed als ik haar wilde troosten. Gisteravond had ze weer één van haar buien. Ze was boos op alles en iedereen, want waarom moesten juist haar ouders dood zijn? Ze had een hekel aan onze tante, wat ik haar ook niet kwalijk kon nemen. Onze tante had bij de dood van mijn moeder beloofd dat ze goed voor ons zou zorgen, maar dat had ze niet gedaan. Integendeel. Vroeger toen onze ouders er nog waren, woonden in we in een normale buurt. Onze ouders waren niet rijk, maar ook niet arm, gewoon normaal dus. Nu woonden we met z’n drietjes op een paar vierkante meter. Er was weinig beweegruimte en je zat continue op elkaars lip. We sliepen met z’n drieën in één bed en elektriciteit was er niet. Het huis, of eigenlijk hut, waar we in woonden kon elk moment instorten en alles was vies. Eten hadden we wel, daar had ik mijn maniertjes wel voor, maar het was niet veel. Hoe ik het -vol hield? Dat zou het uitzicht naar een zorgeloze toekomst wel geweest zijn. Mijn ouders hadden mij bij mijn geboorte al uitgehuwelijkt aan ene Imram. Imram kwam uit een rijke familie, hij had geld zat. In mijn leven had ik hem maar één keer ontmoet, het was een vreselijke ontmoeting. Imram begon boos op me te schelden, alsof ik er iets aan kon doen dat wij met elkaar moesten trouwen. Sindsdien heb ik hem nooit meer gezien. Maar de trouwdatum stond al vast.

Een zachte kreun ontsnapte uit de mond van Elif en ik kwam weer terug in de realiteit. Vluchtig gaf ik Elif nog een kus op haar wang. Ik vertrok naar de kroeg, hier vlakbij.
‘Ha, die Nihal, lekker geslapen vannacht?’ vroeg een wat oudere man, Erkan, die aan de bar stond. Ik kende hem nog niet zo lang, maar hij was altijd in voor een praatje, dus deed ik gezellig mee.
‘Hmm, gaat, mijn zusje was gisteravond weer eens verdrietig,’ vertelde ik.
‘Vannacht geen klant gehad dus?’ vroeg hij nieuwsgierig. Het was dat er een grote glimlach op zijn gezicht stond en ik geen zin had om ruzie met hem te maken, maar anders had ik hem waarschijnlijk geslagen.
‘Serieus? Denk jij daar aan? Maar om antwoord te geven, nee ik heb vannacht geen klant gevonden. Lang gezocht, want ik heb dringend geld nodig. Gisteren heeft mijn tante het laatste geld uitgegeven aan eten,’ verzuchtte ik. De glimlach verdween van Erkan’s gezicht af en ik vroeg me af waar hij aan dacht. Plotseling lichtten zijn ogen weer op en er verscheen een lichte blos op zijn wangen.
‘Ik ken wel iemand voor je, die je veel betaalt,’ zei hij stotterend. Ik keek hem met een stout blik aan, want ik had zo’n flauw vermoeden.
‘Wat wil je van me? Vannacht?’ vroeg ik uitdagend. Erkan’s wangen werden nog roder en ik glimlachte lief.
‘Je hebt me door. Ik betaal 40 Lira, voor een hele nacht, is dat oké?’ vroeg hij verlegen. Mijn ogen werden groot, 40 Lira had nog nooit iemand betaald. Daar konden we ruim een week van eten.
‘Vannacht ben ik van jou,’ grinnikte ik.
‘Ik kom je hier ophalen Nihal. Zorg dat je er bent.’

Imram
Zehra lag vredig tegen me aan. Het voelde fijn en vertrouwd.Vanaf het eerste moment dat ik haar zag, wist ik dat zij de ware was. Het probleem was alleen dat mijn ouders mij hadden uitgehuwelijkt aan een meisje, dat in een sloppenwijk leefde. Overleefde. Verschillende keren heb ik mijn ouders geprobeerd over te halen, het kon toch nog wel ongedaan worden gemaakt? Helaas geen enkel resultaat. Toen ik haar voor het eerst ontmoette, zag ze er vervuild uit. Viezigheid onder haar nagels en zwarte strepen over haar gezicht. Ze had een mysterieuze blik, die ze langzaam over mijn lichaam heen liet glijden. Ik vond het walgelijk en ik begon uit het niets te schelden op haar. Ze schrok van mij, ze was binnen de kortste keren weer weg. Nog steeds hoopte ik op een wonder, want de trouwdatum was al binnen dit jaar. Ik wilde niet met haar trouwen, maar met Zehra. Zehra was mijn alles, ze wist alles over mij en we zijn al verschillende keren met elkaar naar bed geweest. Mijn ouders weten niks over het bestaan van Zehra, bewust. Op een avond had ik Zehra verteld dat ik was uitgehuwelijkt, ik was bang voor haar reactie. Maar ze reageerde gelukkig normaal, ze begreep me. We zouden er gewoon vandoor gaan, voor ik met die arme griet zou trouwen. Samen zouden we vluchten en een gezinnetje stichten. Twee meisjes en twee jongens. Zo hadden we het afgesproken.
‘Imram, zullen we weer… Ik bedoel, zullen we naar boven gaan?’ stotterde Zehra plotseling. Ze keek me met grote ogen aan en ik wist opeens wat ze bedoelde. Ze wilde vanavond speciaal maken.
‘Prima,’ glimlachte ik. Zehra stond op en trok me mee giechelend mee naar boven, naar de slaapkamer.
Zacht, maar teder zoende ik Zehra op haar mond. Zehra sloot haar ogen en opende haar mond en ze drukte haar lippen tegen de mijne, ik wist dat ze net zo naar mij verlangde als ik naar haar. Ik proefde haar met mijn tong en ik kon er geen genoeg van krijgen. Liefkozend legde ze haar hand om mijn nek. Nog steeds zoenend gingen we zo liggen dat ze verder onder me kwam. Ik liet mijn hand langs haar arm omlaaggaan en dan weer over haar heen. Haar tepels voelden zacht onder de dunne stof van haar T-shirt. Het voelde goed. Zehra schoof haar hand onder mijn T-shirt en liet hem over mijn ribben en mijn rug gaan, ze verkende me met haar vingertoppen. Ik volgde haar bewegingen , voelde onder haar kleren, langs haar rug omhoog en weer omlaag. Ik wilde meer, ik moest elk stukje van haar lichaam leren kennen. Ik liet mijn hand langs haar dij glijden en bewoog hem in de richting van haar rok. Krachtig trok ik haar rok open en probeerde hem naar beneden te trekken. Zehra kreunde zachtjes toen ik ook haar slipje uit trok en zachtjes aan haar vagina friemelde. Toen ik haar los liet, kreunde ze nogmaals. Vlug trok ik mijn eigen broek en boxer uit en ging weer verder met friemelen. Mijn penis was stijf geworden en voorzichtig schoof ik mijn penis in haar vagina. Zehra kreunde luid en ik hijgde als een hond. Al snel kwam ik klaar in haar, iets te snel als je het mij vraagt. Ik rolde over Zehra heen en ging uitgeput naast haar liggen.‘Dat was fijn,’ verzuchtte Zehra.
‘Zeker.’  

Deel twee lees je later op de website of kijk voor het verdere verhaal op het forum

Wat vind jij van dit verhaal?

Tekst & beeld: Nina

Must reads 👀