Beauty

De favoriete beautyproducten van: Ayla

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Ayla haar favorieten.


Mijn favoriete handcrème is de Essence Snow Jam 24H hand protection balm. Hij zat in de Snow Jam limited edition van Essence en ik heb daarom ook gelijk goed ingeslagen omdat ik al eerder een Essence handcreme heb gehad die ik heel fijn vond. Voor mijn gezicht gebruik ik Nivea creme, dat gebruikte ik als klein meisje altijd als ik bij m'n oma ging logeren en ik vind hem gewoon heel erg fijn.


Mijn favoriete foundation/BB cream is de L'oreal Paris Nude Magique BB Cream, hij dekt heel goed en je voelt eigenlijk niet dat je een foundation/BB cream op hebt. Ik koop mijn (iets duurdere) make-up meestal in de aanbieding en deze BB Cream kocht ik voor € 10 bij Kruidvat. Eigenlijk is het concealer palette van Essence mijn favoriet, maar omdat die op was en Essence die niet meer verkoopt, moest ik op zoek naar een andere. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen, dus ik heb gekozen voor de Coverstick van Catrice. Een van mijn nieuwste make-up producten is de Catrice Multicolour Compact Powder lighter skin. Ik heb voor deze nog geen andere compact powder gehad, maar ik vind dit product geweldig. Ik gebruik dit over mijn BB cream en ook al is die niet zo heel glanzend, maakt deze compact powder het wat matter, maar niet te mat, precies goed eigenlijk.


I love lipsticks. Het enige wat ik niet leuk vind is dat ze er snel vanaf gaan en heel erg afgeven op bijvoorbeeld glazen. Daarom gebruik ik het liefst de Maybelline SuperStay 24H Color in de kleur Raspberry. Die blijft zeker weten de hele dag zitten en door de lipbalm drogen mijn lippen niet uit. Zoals ik al eerder zei koop ik mijn make-up meestal in de aanbieding, deze zijn (gelukkig) vrij vaak in de aanbieding dus deze heb ik voor € 8 gekocht bij Kruidvat. Nog een Maybelline SuperStay product… Deze is de 14H Lipstick in de kleur Non-Stop Red. Een mooie matte rood, die de hele dag mooi blijft zitten. Ook deze heb ik in de aanbieding gekocht voor € 8 bij Kruidvat. Het laatste lipproduct is de L'Oréal Infallible lipstick. Deze is waarschijnlijk van de oude collectie, want ik heb deze voor € 5 gekocht bij de Big Bazaar (maar de producten daar zijn altijd verschillend dus je moet net geluk hebben!). Het is trouwens de kleur 107 Indulgence Strawberry.


Ten slotte mijn favoriete oogschaduws. Het Sleek I-Idive I-Candy palette heeft geweldig mooie kleuren en ze zijn heel goed gepigmenteerd. Deze kan je bestellen bij Enchantra.nl voor € 9,50. Ik combineer deze vaak met het Catrice Absolute Nude palette, omdat ik nude en kleurrijk heel leuk vind samen. Die van Catrice was € 5 euro bij Kruidvat. Als ik zin heb in een donkere ooglook ga ik voor de Revlon Colorstay 12 Hour Eyeshadow in de kleur 11 Sulty Smoke, die ik voor € 4 vond in de Big Bazaar. Ook deze is heel mooi gepigmenteerd en de kleuren blenden heel mooi met elkaar.

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
– Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

– Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc…

Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten?

Must reads 👀