Lifestyle

Wat zegt de kleur op jouw muur over je?

Onze kamer is een van onze favoriete plekken om te zijn. We slapen er, maken ons huiswerk en komen er helemaal tot rust. Bovendien kun je jouw kamer helemaal naar je eigen smaak inrichten! Je kunt er echt een stukje van jezelf in leggen en daarom zijn slaapkamers ook heel persoonlijk. Wist je dat de kleur van je muren ook iets over jou kunnen zeggen? Kleurexperts Kate Smith en Leatrice Eiseman geven uitleg. 

Geel
De kleur geel geeft je meteen een vrolijk gevoel en jij staat dan ook positief in het leven. Je maakt je eigen regels en je inspireert anderen met hoe je in het leven staat. Je hebt een vrolijke en open persoonlijkheid. Je bent vriendelijk en zorgzaam, je hebt graag anderen over de vloer. 

Blauw
Is jouw muur blauw geverfd? Dan heb jij een no-nonsense attitude, je bent rechttoe-rechtaan en je houdt niet van flauwekul. Je hebt altijd een doel voor ogen en je slaagt er meestal ook in om je doelen te behalen. Jouw kamer is echt je thuis en je ziet het als een rustplek in je drukke leven. 

Groen
Je bent er altijd voor anderen en je kunt dan ook goed luisteren. Je hebt een goed hart en anderen voelen zich gauw op hun gemak bij jou. Bij jou kunnen ze hun toekomstdromen en angsten kwijt. Ook vind je natuur belangrijk en probeert dat zoveel mogelijk in huis te halen. 

Roze
Houd jij van roze? Dan ben je misschien een beetje onstuimig, iemand die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen en avonturen. Je raakt snel verveeld en je doet er dan ook alles aan om niet in een alledaagse sleur te belanden. 


Bron

Wit
Jij bent praktisch aangelegd. De kleur wit is waarschijnlijk ook een praktische keuze. Je hebt er weinig zin om je kamer eens in de zoveel tijd weer opnieuw te verven omdat je de kleur op de muren zat bent. Met wit zit je altijd goed! Dit betekent overigens niet dat je een saaie kamer hebt, jij fleurt je kamer op met vrolijke kussens en kleurrijke kaarsen. Slim! 

Bruin
Als jouw muren in een bruintint is geverfd, dan neem je je verplichtingen serieus. Je vindt respect belangrijk en je zal iemand dan ook niet snel veroordelen. Ook ben je erg ijverig, je doet erg je best op school en komt regelmatig met een mooi cijfer thuis. 

Zwart 
Als echte daredevil verf jij je muur natuurlijk zwart. Je bent elegant en mysterieus. Veel mensen weten niet wat ze van jou moeten denken. Je denkt veel na en daardoor begrijp je dingen vaak snel en heb je creatieve ideeën. 

Rood
Jij bent een erg emotioneel persoon. Je pikt het veilloos op wanneer een ander boos of verdrietig is, ook al laat hij of zij dat niet zien. Je bent een grote steun voor anderen. Helaas ben je ook redelijk angstig aangelegd. Het nieuwe en onbekende beangstigt je al snel en je hebt dan ook liever dat alles bij het oude blijft. 

Welke kleur zit er op jouw muren? 

Bron: homesessive, realsimple

Pin interieur inspiratie in Pinbook

Must reads 👀