Beauty

De favoriete beautyproducten van: Renée

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Girlscene stagiaire Renée haar favorieten.


Aangenaam. Renée, beautyjunkie. Mijn make-up collectie loopt een beetje uit de hand en een product moet wel echt héél fijn zijn om mijn favoriet te worden. Over de jaren heen (en tijdens mijn stage bij Girlscene) heb ik verschillende goedkope en dure merken getest. Omdat niet iedereen veel geld voor cosmetica overheeft, plaats ik bij elke favoriet een budget variant! 🙂 

Mijn absolute musthaves van dit moment zijn: 
NARS Pro-Prime oogschaduwbasis
MAC Studio Finish concealer SPF 15
MAC lipstick in 'Lovelorn'
Clinique Chubby Stick in '14 Curvy Candy'
Urban Decay 24/7 Glide-On oogpotlood in 'Bourbon'
NARS bronzer in 'Laguna'


NARS Pro-Prime oogschaduwbasis
De beste oogschaduwbasis ooit gemaakt. Geen één merk kan hier tegenop! Ook Urban Decay en Too Faced niet. Ik heb de Pro-Prime gekocht in Londen op aanraden van visagist Lisa Eldridge. NARS is namelijk niet in Nederland verkrijgbaar en de volgende keer dat ik in Engeland of Frankrijk ben, koop ik 'm zeker opnieuw.

Online te koop. Of (bij Sephora) in het buitenland.
Budget: Catrice


NARS bronzer in Laguna
Een beetje oranje en een beetje shimmer, waar ik normaal niet van hou. Maar toch kan ik niet zonder deze bronzer van NARS. NARS Laguna is echt een cult hit en dat was voor mij reden genoeg om de bronzer aan te schaffen. 😉 Een beetje op, of onder, de jukbeenderen en mijn bleke huid heeft een gouden gloed. 

Online te koop. Of (bij Sephora) in het buitenland.
Budget: Rimmel

MAC Studio Finish concealer SPF 15
De verpakking van deze concealer is niet zo hygiënisch. Als in: je moet er met je vinger of kwast in. Maar de dekking is fantastisch en er is voor iedereen een geschikte kleur. 

Te koop bij MAC counters in de Bijenkorf of Douglas. Of in de Pro Store (Heiligeweg, Amsterdam).
Budget: Catrice

Urban Decay oogpotlood in Bourbon
Dit potlood doet de naam 'glide-on eye pencil' eer aan. Het potlood glijdt als boter over de huid en de pigmentatie is goed. Nog belangrijker is dat dit potlood de hele dag muurvast blijft zitten. Bingo. Vooral de kleur Bourbon is perfectie in potloodvorm: bruin met gouden glitters.

Online te koop. Of bij Sephora in het buitenland.
Budget: Ik kan geen potlood bedenken die de geweldige kleur of even goed blijft zitten als deze van Urban Decay… Suggesties?


Clinique Chubby Stick in Curvy Candy
Om eerlijk te zijn kocht ik deze lippenbalsem in lippotlood-vorm alleen maar door de schattige naam 'Chubby Stick'. Een lekkere dikke, mollige lippenbalsem met een mooie kleur. Ik ga altijd voor roze.

Te koop bij Ici Paris en Douglas.
Budget: Bourjois en Catrice

MAC lipstick in Lovelorn
MAC Lovelorn is een lippenstift die aanvoelt als een lippenbalsem. Dat komt door de lustre finish die MAC geeft aan een deel van de lipsticks. Lovelorn is iets donkerder dan de gemiddelde roze die je tegenkomt. Dit is geen lippenstift die een maaltijd overleeft, maar toch is het mij elke cent waard. 

Te koop bij MAC counters in de Bijenkorf of Douglas. Of in de Pro Store (Heiligeweg, Amsterdam).
Budget: Bourjois of L'Oréal


Links: Clinique Chubby Stick in Curvy Candy. Rechts: MAC Lovelorn.

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
– Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

– Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc… Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

Must reads 👀