Lifestyle

Verwen jezelf met het Grazia-tijdschriftenpakket

De scholen en universiteiten zijn weer begonnen, evenals het 'echte' leven. En wat is er lekkerder dan tussen alle drukte door, eventjes een moment voor jezelf met een fijn tijdschrift. Of dit nu op de bank is onder het genot van een kop thee, of in de trein op weg naar college, bladeren in een tijdschrift maakt ons altijd gelukkig. Heb jij dat ook? Lees dan snel verder, want we hebben een heel mooi aanbod voor jullie.

Het mini-abonnement bestaat uit drie tijdschriften. De Grazia (deze ontvang je 8 keer), de Beau Monde (deze ontvang je 3 keer) en de Marie Claire (deze ontvang je ook 3 keer). Als je deze tijdschriften los zou kopen, zou je hiervoor in totaal 51,90 betalen, maar maak je gebruik van onze aanbieding, dan betaal je hiervoor 27,50 (dat is dus 47% korting). Oh ja en niet geheel onbelangrijk, geen kleine lettertjes en dit abonnement wordt automatisch stopgezet!


Grazia – Look great & be up to date

Wie heeft er nog nooit in een Grazia gebladerd? Grazia is de nummer 1 fashion weekglossy in Nederland. Van actualiteiten tot waargebeurde verhalen en van mode shoppings tot interviews met celebrity's, in Grazia vind je van alles en wordt daarom nooit saai.

Beau Monde – Het glamourblad van Nederland

Beau Monde is hét glamourblad van Nederland met het laatse fashion- en beautynieuws en de beste stijl- en shoppingtips. Beau Monde staat vol met celebrity's, openhartige interviews, glamorous modeshoots en bijzondere reportages met BN'ers waarin de lezer een kijkje krijgt in het leven van de rich & famous.

 


Marie Claire – Think smart, look amazing

Marie Claire is iedere maand minstens 200 pagina's dik en vertelt je precies hoe je smart & amazing kunt zijn. In Marie Claire vind je iedere maand de laatste fashion, beauty en en lifestyle trends. Maar Marie Claire gaat ook over andere dingen, zoals werk en carrière maken en verhalen over echte vrouwen.

 

Wil jij gebruik maken van deze mooie aanbieding? Abonneer je nu via deze link. Je betaalt dan eenmalig 27,50 en ontvangt 8x Grazia, 3x Beau Monde en 3x Marie Claire. Hierna wordt je abonnement automatisch stopgezet.

Dit aanbod is geldig tot en met 15 september, dus bestel snel!

Wat is jouw favoriete tijdschrift?