Beauty

Deze items moeten zeker in je make-up tas

Of je nu op stap gaat, een weekend weg of gewoon naar je werk: in onze (te grote) tas maken we graag plek voor een make-up tasje. Wat je die dag of avond gaat doen, bepaalt de inhoud van de make-up tas. Probeer je op het laatste moment je tas bij elkaar te rapen? Geen zorgen, in dit artikel lees je wat je nodig hebt. 



Bron


Situatie: thuis
Wat zijn onmisbare producten voor in jouw make-up tas thuis?
– Foundation en/of concealer
– Gezichtsprimer
– Poeder
– Blush
– Bronzer
– Highlighter
– Oogschaduwbasis
– Oogschaduw
– Oogpotlood en/of eyeliner
– Wimperkrultang
– Mascara 
– Wenkbrauwpoeder of -potlood
– Wenkbrauwgel
En bijbehorende kwasten om de make-up aan te brengen. 

Situatie: school of werk
Less is more als je een make-up tas mee naar school of werk neemt. Vaak ben je niet langer dan acht of negen uur op plaats van bestemming voordat je naar huis keert. Als je een korte dag hebt, hoef je niet eens iets mee te nemen. Maar wie het zekere voor het onzekere neemt komt de dag prima door met poeder, een lippenbalsem/lippenstift/lipgloss en eventueel concealer. Essence all about matt is een fijne transparante poeder die iedereen kan dragen.

Situatie: date
Staat er een afspraakje op de planning en wil je er verzorgd uit blijven zien? Neem dan een mascara mee om de wimpers weer in de krul te krijgen, een poeder om je huid te matteren en een lippenbalsem om kissable lips te behouden. Maybelline Baby Lips is een geschikte balsem!

Situatie: vakantie 
Als je langer dan een dag wegblijft, is het handig om meerdere producten mee te nemen. Dan heb je voor elke situatie de geschikte make-up bij je. Neem in ieder geval foundation/concealer, poeder, blush/bronzer, oogschaduw en mascara mee. Vergeet de wenkbrauwen niet om de look af te maken. Hiervoor kun je ook een matte oogschaduw gebruiken die niet te veel rode ondertonen heeft. MAC Omega oogschaduw is goed voor blondines. Voor donkerharigen heeft MAC Mystery en Charcoal Brown in de collectie. 

Situatie: (girls) night out
Ga je op stap? Neem dan een poeder mee om je huid mat te houden, een (felle) lippenstift of lipgloss, concealer voor onder de ogen of op puistjes en mascara voor de wimpers. Kies voor een mascara waar 'false' op staat om wimpers tot de hemel te creëren. Max Factor False Lash Effect en Maybelline The Falsies zijn aanraders.

Situatie: winkelen
Misschien ken je het wel. Lekker aan het winkelen: shirtje aan, broek uit, rok aan… Kleding passen in combinatie met de warme lampen in pashokjes zorgen regelmatig voor warme situaties. Met een poeder in je tas knap je meteen op. Last van droge lippen? Een lippenbalsem of een voedende lippenstift is jouw beste vriend. Bourjois Color Boost is de perfecte combinatie van een gepigmenteerde lippenbalsem.

Bron

Vergeet niet dat dit slechts richtlijnen zijn. Je bent niet verplicht om bij elke situatie die producten mee te nemen. 🙂

Welke producten draag jij altijd bij je?

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀