Beauty

De favoriete beautyproducten van: Florien

14

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Florien haar favorieten.


Ik vind beauty heel leuk en belangrijk. Ik heb dan ook veel beautyproducten, maar er zijn een aantal producten die ik elke dag gebruik en die laat ik zien in de foto’s.


Als eerste gebruik ik elke dag een foundation. Sinds een paar maanden gebruik ik de Max Factor Face finity all day flawless 3 in 1. Deze foundation heb ik in de lichtste kleur. Wat ik fijn vind aan deze foundation is dat hij echt heel erg goed dekt. Je kunt de foundation gewoon bij de drogist kopen.

Wat ik ook elke dag gebruik is eyeliner. Ik heb veel eyeliners gehad, maar deze is het fijnst. De Master Precise liquid eyeliner van Maybelline. Het is een fijne eyeliner, omdat hij écht goed zwart is en hij blijft de hele dag zitten. Ook vind ik de stift fijn, deze gaat niet kapot en dat doen sommige eyeliners helaas wel.


Dan doe ik mascara op. Ik gebruik elke dag de Max Factor High definition mascara. Deze mascara is heel fijn, omdat die je wimpers gewoon net even mooier maakt. Sommige mascara’s maken je wimpers heel dik, maar deze niet, gelukkig!


Ik gebruik niet elke dag oogschaduw, maar als ik het opdoe dan gebruik ik dit palletje van Catrice. Ik houd namelijk van bruin tinten op mijn ogen. In dit palletje zitten twee mooie bruine kleuren. Verder zit er nog een licht roze en een blauwe kleur in. Hier kan je een fijne, simpele ooglook mee maken. Dit pallet is 050 Twinkle in the eye. Catrice kun je kopen bij Kruidvat.

Ik vind mijn lipstick van Maybelline heel fijn. Dit is zo’n kleur van: ‘Your own lips but better’. Het is een mooie roze kleur. De naam is 162 Feel Pink.


Mijn nagels lak ik graag in een leuke kleur. En dan vooral met dit rode lakje van Essie. Deze nagellak is mijn favoriet omdat hij goed dekt en snel droogt. Toppie dus! Het lakje heet Laquered Up. Essie kun je volgens mij alleen kopen bij de DA drogist en Etos.

Florien, bedankt voor het delen van jouw favorieten! 

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
- Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

- Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc... Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

14 reacties

 • 5 jaar geleden inactief

  Oeh die Maybelline Lipstick wil ik ook wel hebben!

 • 5 jaar geleden Orchidee

  Ik vind het een leuk artikel, niet alles wat kort is, is per se slecht hoor.. Ik heb in ieder geval weer wat leuke inspiratie opgedaan voor make-up spulletjes Een uitgebreide review is op internet genoeg te vinden.

 • 5 jaar geleden Verena

  Wil je graag meer lezen over beauty? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn blog!

  http://my-serendipityjournal.blogspot.be/

 • 5 jaar geleden xHeyStar

  Misschien dat de redactie dit een keer voor kan doen? Dus precies hetzelfde artikel zodat bezoeksters die ook wat willen insturen (en zelf niet bloggen) een beetje zien wat er van ze verwacht wordt.

 • 5 jaar geleden Soepstengel

  Misschien is het een idee om erbij te zetten waarom het zo'n fijn/goed product is

 • 5 jaar geleden Renée - redacteur Girlscene (redactie)

  @ Sleipnir: Niet iedereen wil graag met haar gezicht op een website met meer dan een miljoen bezoekers per maand. Dit kunnen we ook niet van iedere lezeres verwachten.

  Als je opbouwende kritiek hebt, horen we dat graag. Vind je de uitvoering 'gewoon slecht' omdat er geen foto van Florien zelf in het artikel staat? Ik hoor graag waarom je het slecht vindt.

 • 5 jaar geleden Rianne

  Het had wel wat uitgebreider gemogen inderdaad, maar het idee is leuk.

 • 5 jaar geleden Natasja

  ik vind het idee ook leuk, maar de uitwerking inderdaad wel minimaal

 • 5 jaar geleden schaamhaar

  Het idee is leuk, uitvoering is gewoon slecht. Had op z'n minst ook nog wel een foto verwacht waarop ze de make-up op zou hebben.

 • 5 jaar geleden Octopus's Garden

  Ik vind het idee van het artikel leuk, maar de uitwerking iets minder. 2 zinnen over een product vind ik heel weinig, zo heb ik nog geen idee of het echt een fijn product is. Het lijkt mij persoonlijk leuker een uitgebreider stukje te lezen over 1 of 2 producten.

 • 5 jaar geleden Floralscents

  en hé! die eyeliner is ook mijn favoriet! die is echt PERFECT!

 • 5 jaar geleden Floralscents

  ah keileuk!! Ik ga mijne binnenkort opsturen!

 • 5 jaar geleden Sargasso

  Ik heb die eyeliner van Maybelline ook, en bij mij blijft ie van geen kanten zitten :') leuke favorieten!

 • 5 jaar geleden Vera

 1. 1