Beauty

Test: Maybelline Color Show nagellak

Liefhebbers van nagellak opgelet! Maybelline brengt een kleurrijke najaarscollectie uit. De Color Show collectie bestaat uit vijf kleuren, waarvan twee donkere en drie lichte tinten. Deze kleuren zijn anders dan de standaard najaarskleuren en bovendien is de nagellak erg betaalbaar. Benieuwd hoe de swatches eruit zien? Kijk dan verder. 


De Maybelline Color Show najaarscollectie bestaat uit vijf kleuren.
– 130 Winter baby: spierwit
– 214 Green with envy: mintgroen
– 215 Iced queen: Milka-paars
– 216 Plum paradise: dieppaars
– 217 Tenacious teal: groen meets teal

Naast een fijne prijs – € 3,99 – heeft Maybelline deze Color Show nagellak een romige finish gegeven zonder glitter of shimmer. Alleen de paarse kleur Plum paradise heeft een subtiele shimmer. Het kwastje van de nagellak is vrij smal. Met drie 'stroken' heb je een hele nagel bedekt.

De donkere kleuren Plum paradise en Tenacious teal dekken goed in twee lagen. De lichtere kleuren Green with envy en Iced queen hebben twee dikke laagjes nodig voordat ze dekkend zijn. De witte nagellak Winter baby lijkt waterig voor een nagellak. Na drie lagen is de lak dekkend, zonder dat het op Tipp-ex lijkt. Kijk maar even mee naar de swatches:

Swatches
130 Winter baby: drie lagen

214 Green with envy: 2 lagen

215 Iced queen: 2 lagen

216 Plum paradise: 2 lagen

217 Tenacious teal: 2 lagen 

Pluspunten: De finish van de nagellak is romig op de paarse kleur Plum paradise na. De nagellak glanst licht en droogt vrij snel in vergelijking met andere merken. Bovendien is de nagellak betaalbaar (€ 3,99 per stuk). 

Minpunten: Ik geef de voorkeur aan een breed kwastje waarmee ik mijn nagel in een strook lak. Maar dit minpunt kan niet tegen de pluspunten op!

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (7/10)

De Maybelline Color Show najaarscollectie ligt vanaf september in de winkels voor € 3,99 (7 ml). 

Welke kleur van de Maybelline Color Show collectie vind jij het mooist?

Must reads 👀