Fashion

Behind the Girlscene-redactie #34

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's!

De meiden van Girlscene zijn de hele dag druk bezig! Zijn we niet bezig met het schrijven van artikelen, het beantwoorden van mailtjes of op zoek naar de leukste nieuwe items dan zijn we wel een nieuwe nagellak of haarspray aan het testen om een review over te schrijven. Ook zijn er afspraken buiten de deur, spannende pakketjes die binnenkomen en maken we heerlijke lunches! Kijk je mee?

Maandag
Maandag was Renee's tweede echte stagedag. Fleur legde haar nog wat dingen uit zodat ze snel zelf aan de slag kon. Heel de middag heeft ze al helemaal alleen gewerkt. You go girl! Danique heeft op na het weekend altijd een enorme berg mailtjes waar ze de hele ochtend mee aan de slag gaat om ze allemaal zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook is er flink gebrainstormd over nieuwe ideeën voor de website, onder andere door goede feedback die we van lezeressen kregen!

Fleur showde haar outfit van maandag op het Girlscene forum. Hier wat zij maandag droeg!

Dinsdag
Op dinsdag stond er een leuke presentatie van Essence en Catrice op het programma. We weten nu alles over hun nieuwe producten en lanceringen! Beide merken brengen interessante make-upjes uit, waarover je later meer leest op Girlscene.

Hier alvast een sneak peek:Ondertussen zijn we druk bezig met het vooruit schrijven van artikelen en het bedenken van ideeën. Danique gaat namelijk op vakantie en door de volle planning kunnen we gewoon doorgaan met schrijven als Danique niet op de redactie is. Daarnaast werd Emma op de hoogte gebracht van de nieuwe ideeën die Girlscene doorvoert om de website te verbeteren. 

Nog meer sneak peeks! Deze is van de Girlscene planning...


En er werd ook nagellak getest!

 

Woensdag
Fleur was woensdag helaas ziek en Danique was afwezig omdat zij op een welverdiende vakantie is. Dat betekende dat Annemerel, Emma en Renée met z'n drie'tjes waren. Deze dag was niet zo bijzonder, we hebben voornamelijk artikelen getikt en Annemerel werd ook op de hoogte gebracht van alle veranderingen. Verder hebben Annemerel en Renée een ritje naar het postkantoor gemaakt om de agenda's op de post te doen. 

Na werktijd hing Emma aan de telefoon met Engeland om een telefonisch interview te hebben met een internationale actrice, maar helaas... het ging niet door! Tja, volgende keer beter dan maar :-). 

Donderdag
Aaaaah!!! Fleur was nog steeds ziek, Danique op vakantie en Emma op persreis, Annemerel & Renée waren de enige twee die het fort konden bewaken (en draaiende houden). 

We hebben weer lekker veel geschreven, allebei met onze iPod oortjes in, opperste concentratie was namelijk een vereiste. Omdat Danique er deze week niet is, is het aan Annemerel de taak om een aantal van haar hoofdredactie taken over te nemen en daarbij hoort... heel. veel. mailen. Er werden donderdag dus niet alleen artikelen voor Girscene geschreven, maar ook lekker veel mailtjes verstuurd. 

Tussen de middag werden we verrast met een bezoek van Ti Sento. Ti Sento bestaat dit jaar precies 10 jaar. Om dit te vieren hebben ze een collectie met 10 ringen gemaakt, geinspireerd op de collecties van afgelopen jaren. Super gaaf! De ringen worden vanaf nu verkocht bij de juwelier en worden tentoongesteld in een mooie bonbondoos. We kregen op de redactie ook een mooie doos met ringen met daarin negen bonbons en één échte ring. Zo gaaf. Maar eh.. Hoe gaan we die nu met zijn vijven verdelen? Oh oh.... Dat wordt loten als Danique in september terugkomt van haar vakantie (dingen verloten is Danique's favoriete spelletje.. Maar, shit... Nee dat kan niet, want dan kan Danique zelf niet meedoen met de loting.. Hmmm, daar moeten we dus nog maar iets op gaan verzinnen!).Rond lunchtijd haalde Renée een bagel. Zooo vervelend dat Bagels & Beans in dezelfde straat zit. ;-)Vrijdag
TGIF! Nog even knallen voordat het weekend begint. Fleur was gelukkig weer op kantoor en Renée deed de Girlscene schoolagenda's op de post. Er staan veel artikelen op de planning en we kunnen niet wachten tot ze online komen! Op de redactie houden we rekening met jongere en oudere lezeressen, zodat er voor iedereen interessante artikelen te lezen zijn. Daarnaast zijn de redactieleden actief op het forum. Hopelijk vinden jullie dat leuk! :-)Ohhh en eh... hebben jullie het gemerkt, een hele week ZONDER cupcakes ;-). Hahaha. We weten ook niet hoe we het overleefd hebben.. Deze week waren het blauwe bessen, bananen en water dat de klok sloeg.

Wat heb jij deze week gedaan?
Nog een fijne zondag en see you next week!
 
Liefs,
Renée, Fleur, Emma, Annemerel & Danique

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved