Fashion

Nieuwe collectie StarStruck Fashion op MyDress.nl!

Steel de stijl van mode-iconen als Blake Lively, Olivia Palermo en Lily Aldridge! Met het allernieuwste it-girl label StarStruck heb je binnen no-time een betaalbare kast vol nieuwe, hippe en glamourous mode items. Net als de sterren zie je er tip top uit, voor welke gelegenheid dan ook.

Combineer een nudekleurige peplum top met een kleurrijk kanten rokje voor een avond uit met je nieuwe date! Of mix en match een mooie tanktop en maxi rok voor een hippe zomerse boho look. StarStruck is origineel en veelzijdig. Kortom: comfortabele en stijlvolle ‘day- & nightwear’ in verschillende tinten en subliem zachte stoffen naar de upcoming trends. 
 
Oprichtster Eva Harkema: “Met StarStruck wilde ik een merk neerzetten waarmee iedereen gemakkelijk een betaalbare frisse look à la de it-girls uit Hollywood neerzet”. StarStruck springt hiermee precies in op de wens van de ambitieuze en onafhankelijke powergirl”. Een verfrissend label om goed in de gaten te houden! 
 
Wij zetten onze favo items voor je op een rijtje:
 
 
 
 
Als Girlscene-lezeres krijg jij bij een bestelling een leuk presentje cadeau! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Girlscene achter je naam plaatsen. Enjoy! 
 
Welk item wil jij wel in je kledingkast hebben? 

Must reads 👀