Behind the Girlscene-redactie #33

Fashion door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet misschien ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak-peek behind the Girlscenes, vol met video's en foto's!

De meiden van Girlscene zijn de hele dag druk bezig! Zijn we niet bezig met het schrijven van artikelen, het beantwoorden van mailtjes of op zoek naar de leukste nieuwe items dan zijn we wel een nieuwe nagellak of haarspray aan het testen om een review over te schrijven. Ook zijn er afspraken buiten de deur, spannende pakketjes die binnenkomen en maken we heerlijke lunches! Kijk je mee? 


Annemerel was het afgelopen weekend in haar geliefde Parijs en natuurlijk ging ze ook even hardlopen langs de prachtige Eiffeltoren. 


Maandag was het weer back to reality en terug op de redactie! 


Daar was Annemerel 's avonds best moe van, daarom kroop ze lekker in bed met haar Oysho slaapmasker. Zzz.... 


Afgelopen maandagavond vond de exclusieve Girlscene voorpremière plaats van de super toffe film 'The Mortal Instruments: City of Bones'. Vijftien gelukkige winnaressen mochten daarbij aanwezig zijn. Het was een geslaagde avond!


Emma lakte haar nagels in een metallic kleurtje met OPI's 'Haven't The Foggiest'. 


En ze kreeg nieuwe armcandy van haar beste vriendinnetje (matcht toevallig ook met de nagellak). Hoe lief! 


Girlscene's Danique was afgelopen dinsdag jarig en dat moest natuurlijk goed gevierd worden! Het was een drukke dag met veel verrassingen, zoals ontbijt op bed, midgetgolfen, uiteten/lunchen/taart eten & shoppen!


Natuurlijk kreeg ze ook veel cadeautjes, zoals heerlijke macarons van haar collega's, een prachtig kettinkje van haar vriendje en een mand met een hortensia van haar beste vriendin!
 

Aangezien Danique altijd bezig is met gezond eten, had Emma het idee om 'komkommercupcakes' voor haar verjaardag te maken ;-). We hebben er hard om gelachen en Danique heeft ze allemaal in een keer opgegeten. 
 

Een verjaardag betekent natuurlijk TAART & CUPCAKES! Danique nam deze schattige prinsessencupcakes mee, we love it! 
 

Ronde twee was cake met een koekjesbodem.. Yum!
 

Danique had zelfs een derde verrassing voor de rest van de redactie in petto! We zaten wel een beetje vol, maar Oreotaart gaat er natuurlijk altijd in ;-). 
 

Alles is he-le-maal op gegaan! We eten alle taarten en cupcakes overigens braaf achter onze bureaus op, er moet uiteraard wel gewerkt worden. 
 
 
 

Afgelopen woensdag was Danique (na werktijd!) bij de opening van de 'Share a Coke Store' vanwege de lancering van 50 nieuwe voornamen op verpakkingen. Eerder kon je al Cola-flesjes kopen met de 150 populairste voornamen en nu zijn er dus nog 50 toegevoegd! Niemand minder dan Ben Saunders en Ruud Feltkamp openden de 'Share a Coke Store' in de Kalverstraat 101 in Amsterdam. 


Wil jij ook een gepersonaliseerd 33 cl blikje? Dat kun je laten maken in de 'Share a Coke Store'! Ook kan je op de foto met een gigantische Coca-Cola fles met je eigen naam erop om digitaal te versturen. Ook is het mogelijk om uit een special vending machine een flesje met op de label een van de 200 populairste namen te kopen. Bovendien kun je meer over Nederlandse voornamen te weten komen via leuke feitjes terwijl je wordt getrakteerd op een blikje ijskoude Coca-Cola.. Jummie! 
 

Er zijn ein-de-lijk mosselen verkrijgbaar in de supermarkten! Fleur zat hier al weken op te wachten dus was erg blij met dit maaltje na een dag hard werken. 


Wij kregen een heerlijk pakketje van Nivea Soft. De potten zien er super leuk uit met illustraties van modeontwerper Giles Deacon. Je kunt kiezen uit Catwalk, Backstage en Photoshoot. Nu kun je jouw huid op een leuke manier hydrateren! 

Helaas is het alweer bijna tijd om afscheid te nemen van stagiaire Fleur, maar daarvoor krijgen we Renée voor in de plaats! Emma legde haar afgelopen vrijdag alle kneepjes van het vak uit, zodat ze de komende tijd veel leuke artikelen voor jullie kan schrijven. 
 
Wat heb jij dit weekend gedaan?
Nog een fijne zondag en see you next week!