Lifestyle

Uitgelekt: Lady Gaga’s langverwachte single ‘Applause’!

Lady Gaga is terug van weggeweest! We hebben al een tijdje niks nieuws van de zangeres kunnen horen en eigenlijk zouden we nog tot 19 augustus moeten wachten op haar nieuwe single. Maar helaas voor Gaga is ze het slachtoffer van een hacker, waardoor ze 'Applause' eerder dan gepland moest uitbrengen. Dat vinden wij helemaal niet erg! Ben jij benieuwd naar Lady Gaga's langverwachte single? Luister 'm hier! 


Bron

De zangeres kondigde haar eerste single van haar nieuwe album 'ARTPOP' groots aan op Twitter: "911 summon the monster troupes," "a pop music emergency is underway 911." Dat moest ook wel, want 'Applause' zou pas een week later uitkomen. De superster moest haar single noodgedwongen nu al uitbrengen, doordat een hacker haar liedje van lage kwaliteit op internet had gezet. 

Lady Gaga is woest op de hacker! Ze heeft zich flink laten gaan op Twitter: ''Lord, in HEAVEN WHY'' en ''YOU COULDNT WAIT THIS IS TOO MUCH FOR ONE SATURDAY''. Eerder overkwam Katy Perry hetzelfde. Ook zij moest haar single 'Roar' eerder uitbrengen dan gepland door een hacker. Gaga heeft Katy een berichtje gestuurd, waarin ze zegt dat ze de hackers wel wat aan wil doen: ''Wanna grab some shovels and fuck up some hackers? @katyperry excited to hear your ROAR, sorry to hear about your truck!''

Vervelend voor de zangeres dus, maar niet voor de fans! Gaga's nieuwe single is weer net zo catchy zoals we van haar gewend zijn. Wij denken dat het een hit wordt! Het album 'Artpop' ligt in november in de rekken. De zangeres zal "Applause" voor het eerst live zingen tijdens de MTV Awards op 25 augustus.

Luister hieronder naar Gaga's 'Applause': 

Wat vind jij van Lady Gaga's langverwachte single? Draai jij 'm al grijs? Of vind je hem tegenvallen? 

Bron: NME, eonline

Must reads 👀