Show je kamer: Mandy

Lifestyle door Fleur

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Mandy.

Mijn naam is Mandy en ik ben 20 jaar oud. Ik ga in september aan mijn master in Amsterdam beginnen maar vooralsnog woon ik bij mijn ouders. Ik heb een nogal kleine kamer van 11 vierkante meter. Omdat ik shopverslaafd ben en daarom erg veel kleding en andere modegerelateerde spulletjes bezit, besloot ik laatst mijn kamer te reorganiseren zodat het wat beter past. 

Hieronder zie je het resultaat! Het is misschien nog steeds een beetje vol, maar ik vind dat juist gezellig. Mijn kamer is zwart met wit met hout, en wat rode accenten. Verder heb ik allerlei persoonlijke accessoires, zoals veel fotolijstjes, vaasjes en kaarsen. Zoals je kunt zien is mijn bureau ontzettend klein. Toch zit ik er super vaak. Ik kan namelijk precies op mijn laptop surfen en ik moet toch alles voor mijn studie mijn laptop doen. Bijna alle meubels komen van ikea en het bed is tweedehands. Het enige dat ik nog graag zou willen is een tweepersoonsbed, maar dan wordt het toch echt te krap. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog twee kledingkasten in andere kamers van ons huis heb, maar ik vind toch dat ik op een redelijk overzichtelijke manier een groot deel van mijn spullen in mijn kamer kwijt kan. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!  

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer? 

Door: Mandy