News

Miley Cyrus goes high fashion!

Miley is allang geen lief Disney-meisje meer. Ze zette de schaar in haar lokken en deed haar lieflijke jurkjes in de kast: sinds een tijdje is de zangeres een echte rocker! Maar in een fotoshoot voor Harper's Bazaar heeft ze haar crop top en stoere boots even verruild voor echte haute couture.. She is looking gorgeous! Wil jij Miley's high fashion foto's zien? Lees dan snel verder! 

Het septembernummer van Harper's Bazaar is nu al een hit. Het blad heeft foto's naar buiten gebracht met Miley in de meest prachtige outfits. De zangeres is gefotografeerd door de beroemde Terry Richardson. Miley draagt kleding en items van onder andere Giorgio Armani Prive, Chanel, Dior, Valentino en Atelier Versace. Wij willen niet eens weten hoeveel Miley's outfits waard zijn ;-). 

In een gesprek met hoofdredacteur Laura Brown vertelde Miley over haar pixie haircut: ''Ik was aan het werk in Philadelphia en ik ontmoette Chris McMillan in mijn hotelkamer. Hij heeft mijn haar gebleekt en het geknipt. Ik leek niet meer op mezelf!'' 

Ook vertelde ze over haar liefde voor fashion: ''Ik kijk voordat ik naar bed ga op blogs. Ik denk dat als je iets 's avonds laat leest, je het dan extra goed onthoud.. Ik denk dat zoiets bij mij is gebeurd!'' De zangeres draagt kleding van verschillende designers, maar ze geeft toe dat ze een favoriet heeft: ''Marc Jacobs is altijd een van mijn favorieten geweest. We hebben goed contact. Zijn kleding is high fashion en mensen raken geinspireerd door zijn creaties. De kleding zit ook super lekker.'' 

Bekijk hieronder de haute couture fotoshoot van Miley: 


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van high fashion Miley? Vind jij dit stijltje bij haar passen? Of moet ze maar snel terug naar haar stoere outfits? 

Bron: harpersbazaar, eonline

Must reads 👀