Show je kamer: Eline

Lifestyle door Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Eline.

"Hallo Girlscene!

Ik ben Eline, 15 jaar oud. Sinds ongeveer een half jaartje ben ik verhuisd en mocht ik mijn kamer een hele makeover geven met een bepaald budget. Ik ben vele tweedehandswinkeltjes, marktplaats en natuurlijk Ikea (vele keren) afgestruind. Zo heb ik heel low budget mijn kamer helemaal kunnen inrichten.

Heel graag wilde ik mijn kamer een vintage stijl geven, omdat ik dat altijd zag in tijdschrijften. Door verschillende accessoires (onder andere ook veel op vakantie in het buitenland gekocht) aan mijn kamer toe te voegen werd het steeds meer zoals ik het in mijn hoofd had. Gewoonlijk is mijn kamer niet zo netjes, dus ik heb even moeten opruimen, maar dat was het waard! ;-)Ik vind het erg leuk om te experimenteren met stijlen in mijn kamer, zo kom je ook steeds op verschillende combinaties! Omdat ik graag alle ruimte in mijn kamer wilde benutten en toch een optisch grote ruimte wilde creëren, heb ik voor veel ideeën gekeken in woonbladen en op websites. Uiteindelijk heb ik een hoogslaper gekozen waaronder mijn kaptafel staat. Toen ik de hoogslaper tweedehands kocht was het bed voor een deel zwart. Dit heb ik later wit geverfd. Onder mijn hoogslaper staat mijn kaptafel, wat veel ruimte bespaart!

ik hoop dat jullie het leuk/mooi vinden! :-)

Groetjes, Eline"

Wat vinden jullie van de kamer van Eline?

Tekst en beeld: Eline

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!